reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lovka dzis dowiedziala sie ze bedzie mamusia :-) mmy 2 nowe kolezanki :-) a ja 27.06 mam termin @ teraz czekam tylko :-) i kusi mnie by na 12 dzien po owu zrobic test :-)
widzisz z fasolka wszystko dobrze :-) jakies zdjecie ?? fasoleczki??

reklama
kasia jak tam u ciebie ??mnie dzis strasznie w nocy i rano brzuszek bolal :szok: az chodzilam do wc sprawdzac czy @ wczesniej nie przyszla ale niema nic ;-)

Atan trzymam kciuki, oby @ nie przyszla, wytrzymaj cierpliwie do terminu @. ja uciekam do łóżeczka. dobranoc miłej nocki dla wszytkich zafasolkowanych i owocnej dla wszystkich starających sie ;)

Z wózkami to "zależy jak komu leży", ja na x-landery jeszcze nigdy nie miałam reklamacji, żaden klient się nie skarżył więc jak widać różnie to bywa.

Dziękuję Wam dziewczyny :D Ogromnie się cieszę, że pod koniec lutego (bo tak mniej więcej pewnie będę miała termin) ujrzę różowego bobasa! Ale mąż mi wciąż o tym przypomina. Nic mi nie każe robić, tylko odpoczywać... I całuje brzuszka i zaniósł mnie na rękach do sypialni;))) Chłop oszalał ;D

asiol a ty pracujesz w sklepie z wozkami ?? bo tak zaczelam szukac wozkow sprawdzic ceny i jaki lepszy x lander mi sie podoba ale wiem ze bym musiala sciagac kolo by wlozyc do bagaznika mam peugeot 106 maly bagaznik i ile ten x lander wazy ?? bo nie znalazlam ?? a chce lekki wozek bo na 3 pietro bede wnosic ;-/ a silna to ja nie jestem ;-)

Lovka ale fajnie mojemu by plecy od ciężaru bolały ;-) jesli by mnie wogle podniósł bo ja taki spaslak ;-)

reklama
Do góry