reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Devi no chlop ama talent - az mi slinka poleciala:p opj zjadlabym zjadła mniam
co do choinek to chce nie kapke - 10 euro drozsze a igły nie opadaja - a mam sprawdzone miejsce od irladki podane bo ona tam zawsze kupuje - i stojak tez mi wbija, takze zobaczymy - najwyzej bede klnac po swietach no ale jak czlowiek nie sprobuje to nie wie ;D

Dotka ty lasencjo no kurteczka super - mój tym - oddawaj hahahahhaah ;DD

Zoszka działaj działaj teraz z ostrej pary i zeby sie tam zakurzyło.

Ja przyszłam z pracy i nalałam sobie lampke winka zeby sie wylucowac troszke no i zaraz do łózia i jutro rano do pracy a potem na kolacyjke z m ;D

reklama
śpicie jeszcze?????? wstawać :D
u mnie śnieg sypie, także zima oficjalnie zawitała do nas...

Może dzisiaj się przejdziemy z mężem na Jarmarki Bożonarodzeniowy i na grzańca

ja pierwsza witam sie z rana

jestem po 4 h snu, ale nie jest zle, wczoraj balowalismy na andrzejkach do 4 rano

zeby było mało, to owulka przyszła w terminie jak w zeszłym cyklu, miętoliliśmy sie rano a w nocy na imprezce zaczeła sie owulka, tak wiec dzis znowu próba

ps. śniegu dosyc sporo u nas spadło i chyba zima przyszła na dobre....

ps2. jednak jako druga sie witam hehe, czesc amalfi

w prawdzie ja nie Amalfi, ale też się z Tobą witam Malinowy sen :)

niestety muszę już spadać, jakieś śniadanie opierniczyć i w drogę

a u nas już bielutko a do tego dzisiaj idziemy na wesele więc nie za fajnie i zimno do tego buu
kurde ja chyba mam dzisiaj owulke bo temp podskoczyła gwałtownie ale seksik był wczoraj do tego leżenie na brzuchu i świeca a z tego wszystkiego to zasnęłam z tą dobrocią więc całą noc miały plemniczki na rozgoszczenie się zobaczymy co z tego wyniknie :)

reklama
nadrabiam..... :-)

k-rolcia gratulacje pani mgr :-) zoszka ja też jeszcze nie broniona :happy: jutro Twój dzień.... 3mam kciukasy!!!!!:-)
oczekująca ja też chyba będę miała swieza choinę:-) zawsze wynajdowalismy jakas w wynajmowanych mieszkaniach, a teraz I święta na swoim :-) i mąż powiedział, że kupimy świeżą :-D będzie pięknie pachniało :-)
devi to sushi Twojego wygląda wyśmienicie!!! jak w restauracji :szok::-D chociaż nigdy nie jadłam i nie wiem czy lubię to ślinka mi pociekła :-D
paulina 3mam mocno kciuki!!!!
a u mnie dziś nie pada śnieg.... ale zimno... skoro u Was dzis to u mnie moze jutro popada :-D

a ja dziś mam zamiar urządzić sprzątanie :happy: i popakować już część rzeczy, bo w tygodniu jedziemy do rodziców :happy:

Do góry