Ja już po zjezdzie abolwentów...miło tak sie przejsc po szkole gdzie tyle wspomnien....spotakłam sie z wychowawca, koleznakami...fajnie bylo
BigChild- szkoda ze sushi Ci nie smakowało Mi za to narobiłaś takiego smaka, ze dzis na kolacje P. zrobi sushi. No i teraz sie pochwale.
Tak wygląda sushi mojego męza:
My w zeszłym roku wymarzylismy sobie pierwsza prwdziwa choinke....skończyło sie na zalanej podłdze i panelach oraz wiecznym sprzataniu igiel....nigdy wiecej
jeszcze julieeta jest z Ksiaża
U mnie dziś dużo (wiecej niż zwykle )białego, kremowego śluzu....znou jakieś zapalenie :/
BigChild- szkoda ze sushi Ci nie smakowało Mi za to narobiłaś takiego smaka, ze dzis na kolacje P. zrobi sushi. No i teraz sie pochwale.
Tak wygląda sushi mojego męza:
My bedziemy w tym roku swierza kupywac na swieta - pierwszy raz - bo tak zawsze sztuczna ale ja na szczescie wyrzucilam jak sie przeprowadzalismy;D
My w zeszłym roku wymarzylismy sobie pierwsza prwdziwa choinke....skończyło sie na zalanej podłdze i panelach oraz wiecznym sprzataniu igiel....nigdy wiecej
Devi, Dotka - to niesamowite, ja też jestem z Krzyków a dokładnie z Brochowa, więc z Devi to jesteśmy prawie sąsiadki :-)
jeszcze julieeta jest z Ksiaża
U mnie dziś dużo (wiecej niż zwykle )białego, kremowego śluzu....znou jakieś zapalenie :/
Ostatnia edycja: