reklama
malami2010
Fanka BB :)
A ja za niecalą godzinkę kończę pracę,ale niestety jutro też muszę iść do pracy, mam tylko nadzieje że nie będę musiała długo być w pracy
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
No ja po zakupach juz -MAMY CO JEST HURRRRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!
a juz pustki były straszne hahahhahahahaahahha
Malwinka trzymam kciuki za tescik poniedziałkowy ;D
Lilou oj ty moja - tak sie rozchorowałas - straaj sie jak najwiecej odpoczywac i duuuuuuuuzzzzo lezec kochana kuruj sie kuruj ;*
Ja tez do roboty juz za chwilke lece - a tak mi sie nie chce, najchetniej to bym spac poszła - no ale to efekty uboczne @ ze tak powiem hahahah
a juz pustki były straszne hahahhahahahaahahha
Malwinka trzymam kciuki za tescik poniedziałkowy ;D
Lilou oj ty moja - tak sie rozchorowałas - straaj sie jak najwiecej odpoczywac i duuuuuuuuzzzzo lezec kochana kuruj sie kuruj ;*
Ja tez do roboty juz za chwilke lece - a tak mi sie nie chce, najchetniej to bym spac poszła - no ale to efekty uboczne @ ze tak powiem hahahah
Hej dziewczyny sorry ze mnie nie było Dziekuje wam za przywitanie mnie cos od wczoraj bola jajniki buu a @ ma przyjść dopiero 15 grudnia moze coś sie tam robi... pozdrawiam ide szykować obiadek
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
zuzka, owulka ci sie zbliża, działaj powodzenia
Zoszka mnie zawsze jajnik - ten z ktorego była owu przed @ boli, ale trzymam kciuki zeby do ciebie sie wiruski przyplatały
Ja nigdy tak nie mialam, a teraz tak mnie boli, ze nie moglam wysiedziec w pracy i wzielam dwie nospy, jak zaraz nie przejdzie to...eh nie fajnie;(
Dlatego tez podczytuje Was, ale nie mam sily pisac za bardzo na razie!
Zuzka dzialaj!!!
Milego fitnessuA ja spadam sobie na fitness. Trzymajcie się do wieczora:-)
reklama
jeera86
Fanka BB :)
moj tata też Andrzej tyle że z lutego
Mój tata też Andrzej i też z lutego
Dobra dziewczyny życze miłego weekendu ... piszcie tyle żebym mogla nadrobic bo wracam we wtorek Buziaki
Podziel się: