reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też się witam. Zdążyłam już zaliczyć test z angielskiego a teraz idę zrobić jakąś szybka sałatkę i biorę sięza sprzątanie.

Musiałam sobie kupić gynalgin, bo chyba mam jakieś zapalenie. Może dlatego nic nie wyszło w tym miesiącu, bo przecież wszystko się tak ładnie zapowiadało.Trudno_Od jutra biorę.

reklama
Witam was bardzo serdecznie u mnie sniegu sporo biało jak nie wiem co.
@ jeszcze nie przyszła ale brzuch cały czas boli. wklejam zdjęcia mojego podwórka z dzisiaj rana. DSC00027.jpgDSC00025.jpg

Tak wygląda moje podwórko i akurat mój się załapał na zdjęciu jak odśnieżał auto hehehe:)

Witam, sobotnie i zimowo
ja już po zajęciach na uczelni, jeszcze tylko jutro i od 16 moge zaczac kilku godzinny weekend.
Teraz sobie odpowczywam a wieczorkiem też planujemy wybrac sie na jarmark...na sama mysl o grzncu slinka mi cieknie a moze to moje osttanie chwile z przyzwolneiem na alkochol wiec musze to wykorzystac :)

Może dzisiaj się przejdziemy z mężem na Jarmarki Bożonarodzeniowy i na grzańca

Moze gdzies Cie znajde przy kubku z grzancem :D

aaa sushi wczoraj było pyszneeee :D

No żyjecie, już myślałam że wszystkie są w trakcie wypełniania (tych przyjemniejszych) obowiązkówm małżeńskich.;-)

reklama
Do góry