reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Devi no chlop ama talent - az mi slinka poleciala:p opj zjadlabym zjadła mniam
co do choinek to chce nie kapke - 10 euro drozsze a igły nie opadaja - a mam sprawdzone miejsce od irladki podane bo ona tam zawsze kupuje - i stojak tez mi wbija, takze zobaczymy - najwyzej bede klnac po swietach no ale jak czlowiek nie sprobuje to nie wie ;D

Dotka ty lasencjo no kurteczka super - mój tym - oddawaj hahahahhaah ;DD

Zoszka działaj działaj teraz z ostrej pary i zeby sie tam zakurzyło.

Ja przyszłam z pracy i nalałam sobie lampke winka zeby sie wylucowac troszke no i zaraz do łózia i jutro rano do pracy a potem na kolacyjke z m ;D

reklama
śpicie jeszcze?????? wstawać :D
u mnie śnieg sypie, także zima oficjalnie zawitała do nas...

Może dzisiaj się przejdziemy z mężem na Jarmarki Bożonarodzeniowy i na grzańca

ja pierwsza witam sie z rana

jestem po 4 h snu, ale nie jest zle, wczoraj balowalismy na andrzejkach do 4 rano

zeby było mało, to owulka przyszła w terminie jak w zeszłym cyklu, miętoliliśmy sie rano a w nocy na imprezce zaczeła sie owulka, tak wiec dzis znowu próba

ps. śniegu dosyc sporo u nas spadło i chyba zima przyszła na dobre....

ps2. jednak jako druga sie witam hehe, czesc amalfi

w prawdzie ja nie Amalfi, ale też się z Tobą witam Malinowy sen :)

niestety muszę już spadać, jakieś śniadanie opierniczyć i w drogę

a u nas już bielutko a do tego dzisiaj idziemy na wesele więc nie za fajnie i zimno do tego buu
kurde ja chyba mam dzisiaj owulke bo temp podskoczyła gwałtownie ale seksik był wczoraj do tego leżenie na brzuchu i świeca a z tego wszystkiego to zasnęłam z tą dobrocią więc całą noc miały plemniczki na rozgoszczenie się zobaczymy co z tego wyniknie :)

reklama
nadrabiam..... :-)

k-rolcia gratulacje pani mgr :-) zoszka ja też jeszcze nie broniona :happy: jutro Twój dzień.... 3mam kciukasy!!!!!:-)
oczekująca ja też chyba będę miała swieza choinę:-) zawsze wynajdowalismy jakas w wynajmowanych mieszkaniach, a teraz I święta na swoim :-) i mąż powiedział, że kupimy świeżą :-D będzie pięknie pachniało :-)
devi to sushi Twojego wygląda wyśmienicie!!! jak w restauracji :szok::-D chociaż nigdy nie jadłam i nie wiem czy lubię to ślinka mi pociekła :-D
paulina 3mam mocno kciuki!!!!
a u mnie dziś nie pada śnieg.... ale zimno... skoro u Was dzis to u mnie moze jutro popada :-D

a ja dziś mam zamiar urządzić sprzątanie :happy: i popakować już część rzeczy, bo w tygodniu jedziemy do rodziców :happy:

Do góry