reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A co do szczepienia na grupe... jak byłam tutaj ostatnio u gina 11 listopada.. to sie babka mnie i mojego meża zapytała czy chcemy i tez nas zaszczepila... bo w dojczlandach tez jest za free...

Oczekująca, bo ja tak naprawdę kocham czosnek, dodaje go niemalże do każdej potrawy :D moja ulubiona przyprawa :)
ale połączenia z mlekiem i miodem chyba bym nie zniesła i tak jak u Eli skończyłoby się na wielkim rzyyyygu ;p

ooo rozmowy o zdrowiu sie właczyły :) Ja z miodu, czosnku i mleka lubie tyko czosnek :) Naszczescie jestem raczej z tych co nie choruja, ostanie przeziebienie mialam z 7 lat temu a grype jeszcze dawniej mam wiec nadzieje ze jak uda sie zaciazyc to i tu mnie choroba/przeziebiene ominie :)

Kurcze, jutro juz poniedziałek :( Całe weekend minał na montazu szafy...ani sie nie wyspalam ani nie odpoczełam....do dupy z taki weekendem :/

Oj ja tez jak gotuje to czosnek do wszystkiego ;D, a sos do pizzy to masakra:-), za kazdym razem jak pizze robie i jak ja nasmaruje to nic tylko palce lizac
buzka_www_gify_liq_pl%20(228).gif
(jak dla mnie)

Mówilam ze jestem dziwna - bo ja z miodem uwielbiam, i rzygi mi nawet przez głowe nie przeleca
buzka_www_gify_liq_pl%20(147).gif

Nie ma sprawy jeera za lekcje od jutra kasujemy piec euro za słowko
buzka_www_gify_liq_pl%20(229).gif
hahahahhahahahahahahah

Devi współczuje z szafa, masakra cały weekend poszedl, no ale najwazniejsze ze juz jest i sobie stoji w domku, nastepny tydzien bedziesz leniuchowac(moze)
buzka_www_gify_liq_pl%20(245).gif

oczekujaca- niestett w następny weekend tez nie odpoczne bo mi sie zajecia na uczelni szykuja :/ Moze za 2 tygnidnie sie uda choc juz pwooli mi sie egzaminy zaczynaja wiec pewnie trzeba bedzie sie pouczyc:/
aaa i wpadam do Ciebie na ta czosnkowa pizze....ymmm czosneczek uwielbiam :p Wapiry nam nie straszne heheh

Witam:-) ale wy piszecie dużo już chyba nie dam rady być z wami na bierząco... tak tylko przeleciałam 10 stron na szybciocha:-) a co do szczepienia to moja pani doktor powiedziała, że te szczepionki na grype to tylko wymysł firm farmaceutycznych, bo choroby pt: "grypa" nie było już wiele lat w Polsce. To co my nazywamy grypą to są przeziębienia, mniejsze lub większe, ale przez co innego wywoływane. Może i jest cos z tym że się objawy grypowe po szczepionce ma mniejsze, ale w sumie nigdy nie wiadomo jak by się chorowało, gdyby się nie zaszczepiło. Ja byłam z takich co w okresie od października do kwietnia chorowałam co 3 tygodnie, zawsze się wtedy tez szczepiłam. A później się nie zaszczepiłam tylko bardziej o siebie dbałam (czapka na głowie, kurtka za dupkę, cytrynka, czosnek itd) i od paru lat już nie choruję :-)

A tak w ogóle to się zaczyna gorący okres :-) jeśli chodzi o tabelkę... działajcie dziewczynki i meldujcie wyniki testów :-)

reklama
ja też się wpraszam na pizze !!!! i nie przyjmuję odmowy !!! ;p

w zamian zapraszam do mnie na szarlotkę, właśnie siedzi w piekarniku :D

Do góry