reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a to winsko to pół-wytrawne czy pół słodkie?
różowe czy bordo?? bo u mnie tego w pierony...:)
ja za likier podziękuje...zdzierżę w czekoladkach:)
za gówniarza załatwiłam się butelka advocata na sylwestra i o 21h już spalam - przez mgłę pamiętam jak mnie budzili na fajerwerki....

reklama
ja pół wytrawne bądź kwasiory takie że modre krzywi...
słodkiego nie lubię bo mnie mdli..
a będzie ten przystojny pan co serwował kawkę z ekspressu??
dla niego mogę nawet wypić wino fioletowe ;)

pan bedzie ale dotknac nie dam

tego wam moge wypozyczyc jak chcecie

images

i powiemy mu ze ma tylko to miec ubrane
images

hahahahhahhahahahhahah
a co niech nam drinki serwuje, ni ma to tamto

ja to znowu słodziachy uwielbiam, mogłabym je dziennnie pic

Witam wieczornie! Czy WY też macie wrażenie, że w weekend czas płynie jakoś dwa razy szybciej, niż przez cały tydz? Ani się obejrzałam, a po weekendzie, a nic takiego nie zrobiłam.. kupiłam trochę prezentów;p bo potem nie znoszę tłumów ludzi w grudniu w sklepach.

julieete- szarlotak ymmm chyba sie wprosze na kawe :p

Ania- faktycznie gorący okres przed nami a 28.11 to az cztery dziewczyny sa wpisane !!!! Ale bedzie cztery fasole na raz :)

a dlaczego amalfi jest dwa razy na liscie ??

Oj mam nadzieję, że będzie gorąco i oby 4 fasolki, to będą 4 sierpniówki;p

A co do alko, to ja zapraszam, na malinówkę;D

zoszka a co ty tak pozno zagladasz na forum??? U mnie weekend jak zawsze spedzilam w pracy, ja weekend zaczynam jutro po 18.00 i potrwa do wtorku do polnocy, taki weekend mam :-(

no niby się mutują, ale przecież szczepionka przeciw grypie nie chroni przed samym zachorowaniem, tylko przed powikłaniami po grypie, które są o wiele bardziej groźne niż sama grypa...muszę z nią pogadać, ja zawsze w okresie jesienno zimowym i zimowo wiosennym coś łapę, co roku dwie choroby na mur beton, dlatego teraz tak "sram w gacie" ;) ze strachu, że coś się przyplącze

a w ogóle to już dwie gazety kupiłam typu - rodzice, czy m jak mama :) nie mogę się oprzeć w sklepie, a przecież to wszystko mogę przeczytać w necie ;) ale świadomość, że to mnie już dotyczy, że mogę już kupować takie rzeczy zwycięża :) a fajne są artykuły :)

a w ogóle to jeszcze jedno martwi... jak byłam młodsza miała duże skrzywienie kręgosłupa, do tej pory jest pokręcony, chociaż z zewnątrz nie widać aż tak, bo widać tylko na poziomie bioder, że są nierówne. Boję się, że potem jak będę miała już duży brzuchol to będą jakieś problemy z tym moim kręgosłupem....

Kochana jak wiele mamy ze soba wspolnego... Ja tez mam krzywy kręgosłup, i to dużą skoliozę, ortopeda mówi że poł ciązy bede musiała leżeć i poród przez CC.. Boli cię kregosłup?

BigChild jak tam po rrrrromantycznej kolacji? :) dawaj znać co z tą Twoją @??? przyszła czy odpuściła na conajmniej 9 miesięcy? :)

a ja nie znałam tych nazw i skrótów także dzięki oczekująca za lekcję :) przynajmniej bede wiedziala o czym gadacie ;)

a no romantyczna kolacja miło miło, świeczki i te sprawy :) A pozniej miłe chwilki w łóżeczku.
@ nie przyszła.. Jeszcze dwa dni luteiny tak jak w tamtym miesiącu. A pozniej do 5 dni ma przyjść @, ale sama nie wiem.
W srode mam usg jamy brzusznej, pozniej badania. Chyba wstrzymam się do 9 grudnia chyba ze @ nie przyjdzie to zrobie bete.

reklama
Dzien dobry poniedzialkowo;)

zoszka a co ty tak pozno zagladasz na forum??? U mnie weekend jak zawsze spedzilam w pracy, ja weekend zaczynam jutro po 18.00 i potrwa do wtorku do polnocy, taki weekend mam :-(

Sama nie wiem, bo powinnam juz wtedy spac, ale nie ogarnelam wszystkiego i dopiero po 23 w niedz mialam czas na komputer - teraz od pol h zasypiam przez to w pracy na siedzaco. Poniedzialki sa koszmarne;(

Ktos dzis testuje? ;)

Do góry