reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A co do szczepienia na grupe... jak byłam tutaj ostatnio u gina 11 listopada.. to sie babka mnie i mojego meża zapytała czy chcemy i tez nas zaszczepila... bo w dojczlandach tez jest za free...

Oczekująca, bo ja tak naprawdę kocham czosnek, dodaje go niemalże do każdej potrawy :D moja ulubiona przyprawa :)
ale połączenia z mlekiem i miodem chyba bym nie zniesła i tak jak u Eli skończyłoby się na wielkim rzyyyygu ;p

ooo rozmowy o zdrowiu sie właczyły :) Ja z miodu, czosnku i mleka lubie tyko czosnek :) Naszczescie jestem raczej z tych co nie choruja, ostanie przeziebienie mialam z 7 lat temu a grype jeszcze dawniej mam wiec nadzieje ze jak uda sie zaciazyc to i tu mnie choroba/przeziebiene ominie :)

Kurcze, jutro juz poniedziałek :( Całe weekend minał na montazu szafy...ani sie nie wyspalam ani nie odpoczełam....do dupy z taki weekendem :/

Oj ja tez jak gotuje to czosnek do wszystkiego ;D, a sos do pizzy to masakra:-), za kazdym razem jak pizze robie i jak ja nasmaruje to nic tylko palce lizac
buzka_www_gify_liq_pl%20(228).gif
(jak dla mnie)

Mówilam ze jestem dziwna - bo ja z miodem uwielbiam, i rzygi mi nawet przez głowe nie przeleca
buzka_www_gify_liq_pl%20(147).gif

Nie ma sprawy jeera za lekcje od jutra kasujemy piec euro za słowko
buzka_www_gify_liq_pl%20(229).gif
hahahahhahahahahahahah

Devi współczuje z szafa, masakra cały weekend poszedl, no ale najwazniejsze ze juz jest i sobie stoji w domku, nastepny tydzien bedziesz leniuchowac(moze)
buzka_www_gify_liq_pl%20(245).gif

oczekujaca- niestett w następny weekend tez nie odpoczne bo mi sie zajecia na uczelni szykuja :/ Moze za 2 tygnidnie sie uda choc juz pwooli mi sie egzaminy zaczynaja wiec pewnie trzeba bedzie sie pouczyc:/
aaa i wpadam do Ciebie na ta czosnkowa pizze....ymmm czosneczek uwielbiam :p Wapiry nam nie straszne heheh

Witam:-) ale wy piszecie dużo już chyba nie dam rady być z wami na bierząco... tak tylko przeleciałam 10 stron na szybciocha:-) a co do szczepienia to moja pani doktor powiedziała, że te szczepionki na grype to tylko wymysł firm farmaceutycznych, bo choroby pt: "grypa" nie było już wiele lat w Polsce. To co my nazywamy grypą to są przeziębienia, mniejsze lub większe, ale przez co innego wywoływane. Może i jest cos z tym że się objawy grypowe po szczepionce ma mniejsze, ale w sumie nigdy nie wiadomo jak by się chorowało, gdyby się nie zaszczepiło. Ja byłam z takich co w okresie od października do kwietnia chorowałam co 3 tygodnie, zawsze się wtedy tez szczepiłam. A później się nie zaszczepiłam tylko bardziej o siebie dbałam (czapka na głowie, kurtka za dupkę, cytrynka, czosnek itd) i od paru lat już nie choruję :-)

A tak w ogóle to się zaczyna gorący okres :-) jeśli chodzi o tabelkę... działajcie dziewczynki i meldujcie wyniki testów :-)

reklama
ja też się wpraszam na pizze !!!! i nie przyjmuję odmowy !!! ;p

w zamian zapraszam do mnie na szarlotkę, właśnie siedzi w piekarniku :D

Do góry