reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oki przekupiłyscie mnie , podziele sie podziele, bedziemy jest i chuchac na wszystich na okolo
buzka_www_gify_liq_pl%20(120).gif
heheehhehhehehheheheh

Szarlotka , az mi slinka po cycki leci
buzka_www_gify_liq_pl%20(104).gif
hehehe

Anna co do szczypionek to tez sie zgodze ze to firmy farmaceltyczne wszystkim kieruja i zeruja na strachu ludzi, takze wpadaj do nas na pizze , robie na cienkim ciescie
buzka_www_gify_liq_pl%20(186).gif
z duza iloscia czosnku ;D ZADN ACHOROBA NAM NIE STRASZNA!!!

reklama
julieete- szarlotak ymmm chyba sie wprosze na kawe :p

Ania- faktycznie gorący okres przed nami a 28.11 to az cztery dziewczyny sa wpisane !!!! Ale bedzie cztery fasole na raz :)

a dlaczego amalfi jest dwa razy na liscie ??

Devi, zapraszam masz do mnie rzut kamieniem :D
Oczekująca, podesłałabyś przepis na tą pizze, czy to tajemnica??? ;p napisz na gossip najlepiej ;p

o jenyy jakaś impra się szykuje??
pizza,szarlotka to ja przyjdę z jabolem:)
idę się umyć,potem małż przeczyści komin i przyjdę do Was

fajnie się Was czyta:)

reklama
Do góry