reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie dla mnie chyba też....to chyba nie do końca nie możliwe... To jest po prosty totalny brak znajomości swojego ciała...

reklama
dokładnie! niektóre tłumaczyły się, że się no odchudzały i dlatego nie dostawały @, a tyły i wcale kilosy nie spadały hehehe, no dobre sobie ;)
one są ograniczone do bólu, z resztą bardzo wcześnie rodzą dzieci ich edukacja na temat antykoncepcji jest na poziomie -100

ja też słyszałam o takiej ,która dzwoni do lekarza,że ją strasznie brzuch boli,przyjechała do niego na wizyte a doktor do niej"zaczeła się pani akcja porodowa" a baba w szoku,że w ciąży
ja w to nie wierze...bo byłam w ciąży i wiem jak dziecko się rusza,jak kopie...itd.
trudno tego nie zauważyć,nie poczuć,no chyba że jakiś tasiemiec na sterydach
choć moja koleżanka ze studiów kapla się dopiero w 5 miesiącu że jest w ciąży....
no ale jak dla mnie to brak wiedzy na temat anatomii własnego ciała.
z kolei koleżanka mojej szwagierki niby w 7 miesiącu się zorientowała...i cały czas trenowała piłkę ręczną. nawet brzucha jej widać nie było. ale kiedy się dowiedziala,że matką będzie poszła do gina i on dał jej jakieś rozkurczowe leki po których odrazu jej bebech wysiadziło,bo od intensywnych treningów miała wszystko "spięte i skurczone"

anna_ a za ile kupiłaś ze ziółka? i kupiłaś od razu gotową mieszankę? czy Ci jakoś na wagę ją mieszali?

Dostałam 7 paczek różnych ziół pakowanych po 50g i trzeba było je połączyć samemu. Musiałam je wrzucić do wielkiej miski, bo razem ich było sporo. Wszystkie kosztowały 32.50zł i w sumie już mi smakują, więc nie jest tak najgorzej.

HEj dziewczynki, ja dzis pieknie się wyspałam do 11 mezus w pracy, umyłam wszystkie okna, pomyłam podłogi, teraz ciasto się piecze.
Intensywny dzien za mna :) A wieczorkiem jak małż wróci z pracy to kolacyjka przy świecach.. UWielbiam..

2 dzIeń luteiny jest ok. Jedynie po kochaniu zauważyłam śluz z poświatą jasno czerwonej krwi, ale okres nie dotarł. Już bym wolala żeby przyszedł i zacząć od nowa starania.

Czesc dziewczyny ja juz po pracy, dzionek szybko minol i dobrze ;D

Co do tych ciaz to sie zgodze - ze tez nie wierze ze nei mozna zauwazyc - jeszce do 3 - 4 miesiaca zrozumiem - zdazyc sie moze - ale nie do bóli porodowych, tez ogladałam kiedys ten program

Wejdzcie sobie na youtube i ogladnijcie to normalnie sie usmiałam
YouTube - Baby Panda Sneezing

i jeszce jak któras umi angielski to to jest dobre ;D
http://www.youtube.com/watch?v=F4axmfkhq8c

Pozdrawiam i ide wcinac popcorn ;)

hej kochane jak odpoczywam sobie teraz wróciłam niedawno ze szkoły i z zakupów normalnie padam na nos
biorę wiesiołek i jak na razie szczególnie nie widać poprawy śluziku
mam nadzieję że uda mi się do końca roku zaciążyć a jak nie to zapowiedziałam mężulkowi że idę na wszystkie badania hormonalne w styczniu jeśli będzie coś nie tak to wolałabym wiedzieć wcześniej :)

reklama
Do góry