reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam :) nie dostałam @ :) dzięki za słowa otuchy... wiem, że świruję :) ale już niewiele ponad tydzien do wizyty u lekarza... :) miej niedzieli :)

reklama
ela nie swiruj!!! będzie dobrze:) przecież musi być...ja pewnie też bym miala podobne odczucia do twoich.elka należysz do tych szczęściar którym test wyszedł przed @ i już od kilku dni o tym wiesz:)
a mnie coś w krzyżach łamie- tak ciotowo,może w koncu dostanę @ bo już za długo mój cykl trwa...

lilou podejrzany ten Twój cykl.... oj podejrzany....
ja dam Wam trochę odetchnąć od marudzenia po wizycie u gin :)) dzięki, że wytrzymujecie :) i miło poczytać potem takie słowa :) szczerze mówiąc to podtrzymujecie mnie na duchu i wielkie dzięki za ta :*

eh... obejrzałam już chyba wszystkie filmy typu "życie przed życiem" :) ależ to piękne :))

witam się i ja :)
ale u mnie mgła, masakra, nic nie widać, zaraz się zbieram z psiurem na szkolenie :D

Ela, no jakoś jeszcze z Tobą wytrzymamy hehehe ;p ;p

julieete, chcialam napisać, że u mnie też starszna mgła, po czym uświadomilam sobie, że nie dosc że mieszkamy obie we Wrocławiu to jeszcze mieszkamy praktycznie koło siebie :)

ela- ja odliczma z toba dni do wizyty u gina. Nie moge sie doczekac twojej relacji jak to wszytsko wyglada:)

Facet konczy nam montowac szafe...mam nadzije ze nikt zaraz nie przyleci ze w niedziele halasujemy :/

A ja dostalam @ i co mam robic bo mam jeszcze duphka na dzisiaj a od jutra clo mam brac. Czy powinnam skonczyc duphka?? Czy juz przerwac branie????
lilou
dostalas @ ?????????????????????????????????????????

Zartujesz??? Nie strasz ,mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeczytalam teraz ze na poczatku brania moga wystepowac nieregularne krwawienia a nawet miedzymiesiaczkowe

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dzieczyny - dopiero niedawno wstałam - przeziebilam sie w pracy i taka padnieta jestem przez to, dobrze ze dzis wolne to odpoczne i sie zregeneruje ;D

Amalfi - ja bym na twojim miejscu dupka odstawiła i zaczeła brac clo bo to jest twoj poczatkek cyklu - chociazjak ja bralam clo - to mi lekarka kazala od drugiego dnia cyklu bo niby lepsza stymulacja i tak przez piec dni - takze jak chcesz poczekac do jutra zeby byc bezpieczniejsza to tez bez problemu.Co do krwawienia -, to lutka jest podobna w skaładzie do dupastonu, tylko dupek jest silniejszy, takze jesli nie doszło do zapłodnienia i zagniezdzenia to mysle ze to chyba normalne ze @ sie pojawiła. Takze niczym sie nie martw- tylko sie na produkowaniu pecherzykow na clo skup ;) i zeby tam cała armia była hahahhahaha
Powiedz mi jeszcze czy masz pregnyl - zaszczyk zeby ci dac na pekniecie pecherzyka po clo?
Ja jak miałam IUI to własnei zawsze miałam clo i potem zaszczyk w 14dniu cyklu dla pewnosci i armie m dowcipna własnie wtedy hahahahhahahahahahha

Lilou - sie usmaiąłm bóle ciotowe hahhahahhahahahahhaah, mi tez one zaniedługo przyjda - przychodza 4 dni przez zawsze.

Ela - no to juz nie długo do lekarza.Jupi!!!!!!!
A @ nie pzryszła i juz nie przydzie - została w małpowie na conajmiej 10 miesiecy hahahahhahaha

Do góry