reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzien dobry staraczki!!!!!!!!!!!!!
Ja wpadam i spadam
do pracy oczywiscie, bede wieczorem i Wy piszcie
tylko z poczuciem humoru, nic innego czytac nie bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taki moj protest!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
anna zmien mi tam date please, jak sie da teraz. Bo jako ze jestem przed@, to mysle wolno i zle napisalam Ci date, a malpe juz czuje jak sie zbliza pobolewa mnie brzuch juz

Witam Was z rana!
Dobrze, że lesze humorki tu panują... ;)
Powoli już czuć,że idą święta. Wprzyszłym tyg ma padać śnieg, tylko pewnie jak zwykledo Wigilii go nie będzie;/
Dziś dopiero 20.11 a ja już się niemogę doczekać 28.11 i testoania, a to jeszcze 8 dni! Eh.

hej dziewczynki!!!!!

no ja już widzę, że tutaj wszystkie o świętach myślą, szkoda że w tym roku tak beznadziejnie wypadają, tzn że Wigilia w piątek, ale jakoś przeżyjemy ;) później będziemy dni do Sylwestra odliczać ;p

a u nas ten cykl raczej na straty, nie bzykaliśmy się jakoś mega często, za dużo spraw ostatnio na głowie, ale luuuuz, nie mam ciśnienia jeszcze ;)

zaraz muszę się zbierać i brać za porządki, wieczorem znajomi do nas wpadają :D

Witam dziewuszki :)
ja dzisiaj wyjątkowo w domku, bo mnie choroba jakaś dopadła, gorączka i wszystko mnie boli...

anna_ a za ile kupiłaś ze ziółka? i kupiłaś od razu gotową mieszankę? czy Ci jakoś na wagę ją mieszali?

Oglądałyście może taki program jak "ciąża z zaskoczenia"? to taki serial dokumentalny o kobietach, które miały dziwne przypadki ciąży i dowiadywały się o niej dopiero przy porodzie. Ja dzisiaj rano akurat trafiłam na dwa odcinki... przerażające, nic nie wiedzieć o ciąży, brzuch nie rośnie, żadnych objawów, i w dodatku miesiączki regularne...:confused:

reklama
Lilly, ja oglądałam ten program kilka razy, ale szczerze powiedziawszy jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że tyle tych kobiet było, zwłaszcza, że to Amerykanki, a one są mega głupie, no nie wszystkie, ale większość, może jakaś połowa to faktycznie prawda, bo brały jakieś leki, były otyłe i nie wiedziały, ale reszta hmmmm dla mnie trochę ciężkie do ogarnięcia ;p

Do góry