reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mayli ja też nie jestem specem w temp.mierzyłam tylko raz cały cykl- po prostu mi sie nie chce,rano mierzyć,bo budzę się o różnych porach. ale dzieki temp wiem,ze moja faza lutealna trwa 14 dni.
a masz rozpiskę tych temp. swoich?możesz napisać na wątku?

mayli ja też nie jestem specem w temp.mierzyłam tylko raz cały cykl- po prostu mi sie nie chce,rano mierzyć,bo budzę się o różnych porach. ale dzieki temp wiem,ze moja faza lutealna trwa 14 dni.
a masz rozpiskę tych temp. swoich?możesz napisać na wątku?

Oj kochana jeszcze rozpiskę byś chciała:-Dleń jestem i tyle. Na początkiu coś tam notowałam jak wachanie było większe z tej zwykłej tempki na ponad 37 bo uznalałam ze to ma sens, potem utrzymywała mi się jakiś tydzień codziennie między 37 a 37,3, jeszcze skok na dwa dni na 37,5 i teraz od tygodnia mam jak wół 37,1-37,2 (mam rtęciowy termometr więc cholera wie co tam jeszcze pop przecinku).
Faza Lutealna? rety wstyd powiedzieć ale ja nawet nie wiem co to :baffled:

Oj kochana jeszcze rozpiskę byś chciała:-Dleń jestem i tyle. Na początkiu coś tam notowałam jak wachanie było większe z tej zwykłej tempki na ponad 37 bo uznalałam ze to ma sens, potem utrzymywała mi się jakiś tydzień codziennie między 37 a 37,3, jeszcze skok na dwa dni na 37,5 i teraz od tygodnia mam jak wół 37,1-37,2 (mam rtęciowy termometr więc cholera wie co tam jeszcze pop przecinku).
Faza Lutealna? rety wstyd powiedzieć ale ja nawet nie wiem co to :baffled:

To ja Ci powiem tak :-) jak nie jesteś w ciąży to stawiam butelkę wina :-)
a jak jesteś to ja poproszę wiruski ciążowe w mega paczce wysłane specjalnie dla mnie :-)
Swoją drogą to masz silną wolę, ja bym już zrobiła ze 4 testy, przy takich temperaturach :-)

lilou83 aaa, to miłe ze ktoś o Wągrowcu słyszał hehe ;) a szukam juz czegokolwiek. najlepiej czegoś w biurze, ale skladam też CV na przedstawicieli i nawet do sklepów !! niestety mało kto wogole sie odzywa ;( tak nie mam ani pracy, ani dziecka hehe ;)

Cześć dziewczynki :-)
Kwiatuszek, ja też mam @, łączę się w bólu, kiedy wypada Ci owu ??

Mayli, noo kochana, ja mam nadzieję, że to jednak ciąża, podziwiam Cię, ja bym nie wytrzymała w takiej niepewności, aaale by było fajnie, pierwsza forumowa fasolka, później to już powinny się posypać lawinowo :-) a spóźniała Ci się @ kiedyś tak długo ??

reklama
To ja tez trzymam z calych sił kciukasy za fasolkę..oby to byl początek dobrej serii Ja dzisiaj robiłam tescik i juz pomału pojawia się tam kreseczka druga...i zaczyna mnie pobolewać brzuch...i sluz jakby troche innyy....zobaczymy... Dzisiaj nie mam siły na staranka, bo dopeiro wróciłam z Krakowa, miałam szkolenia w firmie..i po przejechaniu do domu praiwe 200km padam....

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry