reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

karola
Ciesze sie, ze sprawdzialas ten twardniejacy brzuch i ze bedziesz juz pod kontrola.
Ja przegapilam moj bezpieczny moment, bo nie wiemczy pamietasz, ze w 25tc trafilam do szpitala ze skracajaca sie szyjka, rowniez lekko otwarta... i skonczylo sie sterydami dla dziecka, pessarem i paroma innymi rzeczami... ale co najwaznijesze, finalnie donosilam do terminu i wszystko sie cudnie skonczylo :) Za Ciebie tez trzymam mocno kciuki :)

Magda
A co Ciebie? Jak sie czujesz Ty i mala ksiezniczka? Ile kupek dziennie? :)

Ostatnia edycja:
reklama
A u nas to juz raj i szczescie :) Najtrudniejszy poczatek dawno za nami :) a ja zamienilam sie w potworna matke, co swiata poza swoja kruszynka nie widzi :) Oczywiscie jest najpiekniejszy, najcudniejszy.... i nawet jak placze to tak slicznie ustka wygina ;)

W zeszly czwartek Dawidek pierwszy raz wlozyl stope do buzi :)
A dwa dni pozniej zaczal sie przekrecac z pleckow na brzuszek, czym dostarcza mamie stresa, zarowno w dzien i wnocy. Bo np. potrafi obudzic nas o 3ciej nad ranem placzem, bo sie przekrecil na brzuszek i tak utknal... i wcale , a wcale mu sie to nie podoba
:-D

oto moj slodziak :)

//edytowano

Załączniki

• IMG_4144.jpg
    IMG_4144.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_5315.jpg
    IMG_5315.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Witam wieczorkowo, żeby nie było, że zapomniałam o staraczkach ;-)
Monisiu trzymam kciukasy jak już pisałam... Bedzie dobrze ;-) a co do stworów to podoba mi sie strasznie ten zielony :-p
Vin jaki Słodziak z tego Twojego Synusia, aż nie mogę się doczekać jak swojego zobaczę ;-)
A ja coraz bardziej sie ... kulam, plecy bolą, pachwiny tak jakby Mały naciskał, a wgl w nocy sie co chwile budzę, żeby sie przewrócić na bok, a co będzie dalej:szok:

Witam wieczorkowo, żeby nie było, że zapomniałam o staraczkach ;-)
Monisiu trzymam kciukasy jak już pisałam... Bedzie dobrze ;-) a co do stworów to podoba mi sie strasznie ten zielony :-p
Vin jaki Słodziak z tego Twojego Synusia, aż nie mogę się doczekać jak swojego zobaczę ;-)
A ja coraz bardziej sie ... kulam, plecy bolą, pachwiny tak jakby Mały naciskał, a wgl w nocy sie co chwile budzę, żeby sie przewrócić na bok, a co będzie dalej:szok:

śliczne Wasze skarby :tak:

a ja jutro boję się strasznie iść po wynik :-( boje się strasznie wyniku ... dobrze, że mąż w domu to chociaż przytuli i pocieszy :zawstydzona/y:
tak czy siak, dam Wam znać jak odbiorę wynik, tylko popołudniu bo tak mi kazali przyjść ... :wściekła/y:

reklama
Pyscku
Utulilam i wycalowalam od Cioci mocno :)
Jak wyniki? Caly czas mocno trzymam kciuki

Madziulek
Doczytalam, ze tez spodziewalas sie najpierw dziewczynki, a potem zaskoczenie :) Ja od zajscia w ciaze byla pewna, ze nosze Alicje w brzuszku, co potwierdzil lekarz w 8-9 tc :) no ale potem tuz przed wielkanoca na kolejnym usg okazalo sie, ze to jednak chlopak :)
Co ciekawe na poczatku przyjelam te informacje ze zrozumiem, ale potem przyszo rozczarowanie. Jak to nie Alicja? :)
Teraz patrzac na moje male serduszko smieje sie z tego jakie mialam watpliwosci :)

Magda

Ksiezniczka jest przepiekna :) I jak Ci pieknie nocki przesypia :) pozazdroscic tylko :)))

Ostatnia edycja:
Do góry