reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Vin ja od początku czułam, że będzie Synuś, później lekarz nic na usg między nóżkami nie widział i się wkręciliśmy że będzie dziewczynka, a poźniej na połówkowym szok i jednak miłe zaskoczenie :) w sobotę znów idziemy na 3d/4d, aż się nie mogę doczekać :)
Moniaaa i jak wyniki?? Pisaj tu szybko bo paznokcie wszystkie zjem ;-)
Madziu Mała jest prześliczna :)

reklama
Ooo widzę, stara ekipa się zebrała:)
Pyscek trzymaj się! Kiedyś się w końcu uda!:)

Dawidek boski! I jak się śmieje! Cudo!:)
Zosi fotorelację śledzę na bieżaco i pokazuję nawet mężowi.

U nas szyjka się skróciła, zwolnienie do końca ciąży i nakaż leżenia...

Pyscek pod Twoim natchnieniem ja też coś uszyłam :)

1891194_3784592629251_2027664377_n.jpg

Załączniki

• 1891194_3784592629251_2027664377_n.jpg
    1891194_3784592629251_2027664377_n.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 37
Cześć dziewczyny :)
dawno nie pisałam, byłam na usg dzisiaj (na monitoring owulacji chodzę) mam przyjść drugi raz w czwartek, i lekarz mi zalecił tak: dziś nie współżyć, jutro tak, i potem nie wiem czy dobrze zrozumiałam że we czwartek współżyć, ale w dniu usg? Chyba przed usg się nie powinno współżyć? Jak sądzicie?
Oprocz tego wyniki odebrałam tarczyca w porządku nie całe 2 , inne hormony wskazuja na niedomogę lutealną, i byc może bede brała duphaston.

reklama
Do góry