reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hop hop pyscek testowałaś?

ale mnie trzymasz w niepewności, ja tu rano skoro świt, bez śniadania wpadam by zobaczyć Twoje II kreski a tu nic nie ma... buuuuuu

reklama
Pyscek napiszę to co, już miliard razy pisałam - ja w testy robione przed terminem średnio wierzę :) Co prawda jak zaszłam w ciążę z Zosią, to wyszedł mi 2 lub 3 dni przed terminem, ale miałam wczesną owulację. Ja nie marnowałam kasy na testy, szłam na betę i tyle. Także jak trzymam kciuki i wierzę, że się udało :*

pyscek łeeee tam, testy bywają zawodne, mojej znajomej ze studiów pozytyw wyszedł dopiero tydzień po terminie @, czekamy na wyniki bety i nadal nie puszczam kciuków!!!!

vin leci jak szalony!!!! dopiero co zaszłam w ciążę a tu już półmetek :-D

aktualnie od tygodnia siedzę na L4 bo zaczął mi twardnieć brzuch, przyśpieszyłam wizytę u Gina o 2 tyg i dobrze, że poszłam wcześniej bo na usg wyszło, że owszem szyjka nie skraca się ale za to zaczęła się rozwierać :-( całe szczęście dopiero co zaczęło się to dziać, dostałam magnez, Luteinę i mam leżeć :baffled: za 2 tygodnie kolejna wizyta + usg połówkowe i zobaczymy co tam z szyjką i czy mogę wrócić do pracy.

a u Ciebie co słychać?

Dzięki dziewczyny w poniedziałek popołudniu dam znać jaki wynik ...
a teraz pochwalę się Wam co dziś wykombinowałam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
na specjalne zamówienia
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Tadam !!!!

Zobacz załącznik 608745
Zobacz załącznik 608744

reklama
Pyscek bez sensu,że tak długo trzeba czekać na wyniki. Jak ja robiłam rano to popołudniu już były. No nic, nie puszczam kciuków i czekam :p

Do góry