reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek
Mocno, mocno tule :*******

Patuska
Hmm... gdzie bylam? Jakies same nudne rzeczy robilam :p jakis porod zaliczylam, milion zmienionych pieluch, no i przeprowaddzke :)
Ciesze sie, ze ta chwila wytchnienia, ktora sobie daliscie ze staraniami poprawila Wasze relacje z mezem. Najwazniejsze to nie zapomniec, ze Wy dwoje tez jestescie wazni dla siebie nawzajem. Wiem, brzmi jak banal, ale my tez to na nowo z mezem odkrywamy, bo ´pierwsze´ tygodnie z maluchem pozwolily nam calkowicie o tym zapomniec i liczyl sie tylko on. Teraz czas przypomniec sobie, ze dorosli tez musza poswiecac sobie uwage, milosc i czulosc :)

GosiaDr
Ile dniowe mialas cykle? I kiedy teraz testujesz? Moze pomysl o jakims wykresie na Ovufriend lub http://enpr.pl/, tak bedzie latwiej sledzic, w ktorym momencie cyklu jestes, nawet jak tempki nie chcesz mierzyc, to tam mozna poprostu oznaczac bole glowy, czy jajnikow, czy jakie witaminki/kwas foliowy bierzesz, a dni cyklu beda sie pokazywac :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomóżcie :( staramy sie z chłopakiem od roku i nic .... teraz 13 listopada mi sie zaczynają płodne ale pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie .... Już sie powoli załamuję :no:

jesteśmy za granicą więc tu badania by nas za drogo wyniosły ... bede dopiero na świeta w domu ale pobieramy się a wiadomo ze slub to wielki wydatek .... czytam duzo postów na różnych forach i mysle ze musze se olać narazie sprawe ze staraniem i moze coś wyjdzie ale weź tu olej jak czegoś pragniesz

pyscek powiem tak ponieważ to jest wszystko skomplikowane wyjechałam za granice i tu szybko przytyłam okres mi sie rozregulował masakrycznie od jakis 4 miesiecy mam regularny (sam sie uregulował utrzymuję równą wagę ) oszczędzam chłopaka do 14 listopada zaczynają sie płodne a jak wiadomo jak mu od dzis nie dam to będą lepsze plemniki tylko też dużo czytałam o tym zeby pupa w góre i nie dać uciec plemnikom ... moze teraz sie uda kurcze ale bym była szczęsliwa :)

reklama
Bry Kochane ;-)
Monia
przykro mi, porozmawiajcie na spokojnie, moze lepiej poczekac i moze lepiej podejsc bezposrednio do in vitro? Kurcze ja sie na tym nie znam, nie wiem ile kosztuje to wszystko, ale moze lepiej odlozyc i wyjsc z tym z pozytywnym skutkiem.. a noz moze w tym przyplywie chwil uda sie naturalnie, z calego serca Wam tego zycze :* :* :* :*
Kwiatuszku a Wy czekacie do nowego roku z kolejnym podejsciem??
Nowe staraczki witam i jak najczesciej udzielajcie sie zeby nasz watek nie zamarl :)
A wiecie co tutaj jakos cieplej i serdeczniej niz na majowkach, zawsze ktos pomoze, napisze, a tam taki natlok ze szkoda pisac..
A u mnie czas leci jak szalony :szok: Jutro mam wizyte, ciekawe czy mi cos juz powie kto mieszka w moim brzuszku, czy dopiero na swieta bede miala niespodzianke ;-)
A i macie fluidki prosto z brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zobacz załącznik 593615 ;-);-)

Do góry