reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek
Baw sie dobrze i ucaluj panne mloda od nas :) A plamy na pewno nie dasz, poprostu zrelaksuj sie i ciesz sie szczesciem z panstwem mlodym, a wszystko samo przyjdzie :)
I jak nie w weekend, to licze, ze w poniedzialek jakiegos testa zarzucisz... :)))

Edytowalam to co wczesniej tu napisalam... gdzies za bardzo sie balam, ze kogos tym uraze. Jesli tak sie stalo, to przepraszam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka moje drogie panie :)

Vin gdzies Ty byla jak cie nie bylo?

Karoli to juz ktorys raz z rzedu bede gratulowac :)

Pyscku jak tam u Ciebie? Opowiadaj :)

Kwiatuszku caluje :)

Widze nowa staraczke Gosiu witaj. 3 miesiace to bardzo malys taz staran,na razie nie ma co sie przejmowac. CO najwazniejsze nie doszukuj sie objawow. Bo moze ich nie byc a tylko nasza glowa je wymysla. A to nie jest dobre dla naszego samopoczucia i psychiki. Piszesz ze meza czesciej nie ma niz jest to tym bardziej sie nei nastawiaj bo nie wiadomo tak naprawde keidy uda sie wam wstrzelic.

U nasz staranka leza odlogiem do stycznia. Jednak moja psychika potrzebuje regeneracji. Po nowym roku podchodzimy do tej planowanej IuI. Dwa podejsci i od razu INV postaramys ie o rzadowke,ale czy to sie nam uda? kto wie... zobaczymy.

Powiem Wam ze odkad przestalismy usilnie sie starac a to juz drugi cykl:szok::-D to jest miedzy nami lepiej,nie spinamys ie tak nie klocimy i nie wyczekujemy polowy cyklu a potem terminu @. Gdybysmy czegos z tym nei zrobili nei wiem jak by to bylo dalej,ale napewno nie ciekawie...

Buziaki :)

witajcie :)
było wspaniale :D plamy nie dałam, zdałam się na starszego :-p bo tamtejszy i wie co i jak i gdzie :-p przyjęcie fajne, jedzenie pyszne :laugh2: nagadałam się z wszystkimi .. wszyscy z rodziny pana młodego chwalili mnie i męża :D haha ... jestem zadowolona, zdjęcia fajne wyszły - zawsze jakaś pamiątka :D jedyne co było minusem to to że za dużo mi podniosła włosy do góry i miałam duże czoło :-p
Vin - testa niestety nie zarzucę ponieważ w tym tygodniu nadejdzie @ więc po co mam lecieć i sikać, skoro mnie zaleje ...

Pyscek widzę, że tryskasz radością :-D super, że weselicho udane i jesteś zadowolona :* a tak spytam delikatnie.. kiedy masz termin @?

pyscek trzymam kciuki!!!!

pamiętasz co napisałaś mi pod moim szczęśliwym wykresem?

"ten cykl - mam nadzieje Wasz ostatni w staraniach i otworzy się nowa strona w książce Waszego życia 9 mcy a potem szczęście w postaci małego skarbu :) czego z całego serducha Wam życzę :*"

kochanie teraz ja życzę Ci tego samego!!! Oby te słowa przyniosły Ci takie samo szczęście jak mnie! :*

Dziewczyny dziś @ przylazła i się rozszalała czyli tak jak piszecie trzecia szansa się nie udała :no: wczoraj wieczorem zaczęłam plamić, więc już po ptakach... u mnie krew = płacz i histeria ...

reklama
Do góry