reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie dziewczyny
to nasz pierwszy raz kiedy sie staralismy i niestety... nie mogłam wytrzymac i poszlam na pobranie krwi aby sprawdzic czy zafasolkowała... Strasznie sie zawiodłam, w pracy mam ostatnio ciezki czas i zyłam nadzieja ze juz niedlugo i odejdę ze wzgleduy na ciązę. Wyniki odebrałam dzis rozpacz, ale tzreba sie podniesc i teraz juz powiedzialam sobie ze nie bede o tym myslec i sie starac bo to tylko mnie dołuje jak teraz. Chociaz jestem młoda i zdrowa nic z tego nie wyszło nie pomogło nawet robienie testów owulacyjnych, ale mój parten podniósł mnie na duchu i bedziemy zyc dalej, kiedy przyjdzie nasze szczescie, moze tym razem dowiemy sie nie spodziewanie. Jutro kolejny ciezki dzien w pracy ale moze mnie to umocni i wszystko sie ułoży. Wspieram również Was kobietki :) przesyłam pozdrowienia <3.

reklama
hej dziewczyny mam pytanko .... wyliczyłam w kalendarzu dni płodne i kochałam sie z chłopakiem w tym najbardziej płodnym rano a oczywiscie staramy sie ... i tak wieczorem pojawiło mi się troche krwi nawet nie krwi tylko taki różowy ślad był o co tu moze chodzić ... czekam na odpowiedzi miałyście tak ? proszę o odpowiedzi
i z góry dziękuję

Do góry