Necia bluzka odjazdowa! Ja też czekam na fotki
kurcze.. też jak pomyślę o chrzcinach to mam stresa
wczoraj byliśmy z młodym w kościele (zawsze stoimy na dworze) i przez całą mszę miał oczy jak 5zł
ale na szczęście nie płakał hihi
Lam no to Ada szaleje z tym spaniem
fajnie, fajnie
Żoneczko jak tam sprawy się mają? Widzę, że za 5 dni wypada Ci termin @?
Trzymam mocno &&&&&
Sil szkoda, że nas opuszczasz :-( będę tęsknić! Mam nadzieję, że nas kiedyś odwiedzisz.. ale też rozumiem Cię, czasami trzeba odetchnąć i zająć się przyziemnymi sprawami!
Olcia to jest Twoje zdanie.. Jeżeli Tobie przeszkadzają rozmowy o kupkach etc to co Ty będziesz za matką?
Zastanów się troszkę.. Nie chcesz tu być to nikt Cię nie zmusza ale zostaw innych bo nie masz prawa dyktować innym czy mają tu być czy nie! Chciałam również zauważył że
Ael również nie jest staraczką a jest tu przeszło 9 mscy więc czasami zastanów się co piszesz i nie bądź śmieszna
Ael nie wiem czy coś Ci pisać bo aż strach
za chwilę będziesz jakąś mafię nasyłać na dziewczyny które Ci podpadły
haha .. Powiem Ci szczerze: lepiej było tu bez Ciebie.. była cisza i spokój! Tylko się pojawiłaś i już są jakieś spięcia
I nie jedna dziewczyna odeszła z forum z Twojego powodu albo nie chcę jej się wchodzić jak ma czytać takie brednie co wypisujesz.. Miałam Cię za dobrą fumfele ale teraz to szkoda gadać, fałszywa do cna! I niestety dziewczyny dobrze piszą.. zawsze musisz być w centrum zainteresowania i widać tu i na fb
choćby samo to, że jak któraś byla na terminie i Ty pierwsza musiałaś wiedzieć o porodzie - a piszę to na własnym przykładzie bo miałam dosyć jak 10 razy pisałaś mi "tylko daj mi znać", "napisz mi koniecznie". Podzielam zdanie
Fifki z czerwca.. nie było Cię na forum i nagle wpadałaś ze zdjęciem Wiktora albo z tekstem "Wiktor ma ząbka" i ZNIKAŁAŚ! Ja nie mam nic przeciwko, lubiłam czytać o Wiktorze ale Ciebie nawet nie obchodziło co u nas.. zawsze musiałaś być w centrum zainteresowania! A tekst że 90% dziewczyn Cię tu ściągnęło to sory.. Gdybyś nie napisała na fb tekstu "Nikt mnie nie chcę na bb" to mało która by Cię tu ściągnęła. Więc przepraszam bardzo ale spójrz najpierw na siebie jaka jesteś a potem obrażaj innych! Nie miałam nic do Ciebie ale teraz to mi się chcę żygać jak widzę od wczoraj Twój wpis.
ZLITUJ SIE I ZNIKNIJ!!!
Booooszz co za kretynizm........
Ja jako MAMA zostaje tutaj na wątku bo są mi tu bliskie osoby! No chyba że mamusie założą inny wątek i się tam wszystkie przeniesiemy ale sądzę, że większość staraczek będzie wpadać do nas bo się zżyłyśmy więc jaki sens?
P.S: Ja tam nie zauważyłam żeby mamuśki rywalizowały ze sobą? Kto to wymyślił?
a ja mam trochę czasu dla siebie bo babcia poszla z wnukiem na spacer (sama nie wiem jakim cudem oddałam go teściowej)
Chciałam dać foty młodego ale nie wiem czy mogę... SHIT!