Pyscek
:)
wiecie co moim zdaniem każda ma prawo napisać co sądzi o tym co się dzieje na forum, mi też się nie podoba taka atmosfera, ale życie to nie bajka więc takie humory też trzeba znieść !! wszystkie jesteśmy inne i mamy swoje charaktery nikt nikomu nie dogodzi, ja popieram Ael i jestem z niej dumna że potrafiła jako pierwsza napisać co tak naprawdę jej na sercu leży. Wiecie co jako długa staraczka mogę stwierdzić,że jak każda się starała to atmosfera na forum była luźna wszystkie chwaliły się swoimi postępami w staraniach a jak większość już ma dzieci to jedna przez drugą się wymądrza jaka to jest wspaniała matka, a tak naprawdę to założę się nie wszystko wie, przeważnie pytania dotyczące szykowania do porodu, wyprawki, potem co kupić dla dziecka itd to wszystkie pytania zadawałyście właśnie jak Wy to mówicie tej złej Ael więc wiecie co wkurza mnie to ... i pewnie nie tylko mnie, same widzicie że na forum sa same mamuśki sprzeczające się co jest lepsze dla swego dziecka, a wogóle lub sporadycznie zaglądają staraczki. bo po co mają tu zaglądać jeśli przyjdą i pochwalą się np. co dalej okazało się w leczeniu, lub że ma takie i takie postępy w staraniu to i tak jej post przeważnie jest olany bo jak wre rozmowa o zupkach i kupkach to taki post znika lub staje się niewidoczny, to co taka bidulka może powiedzieć, może się tylko zdołować ... to już nie jest to samo forum co kiedyś !! no tyle chciałam powiedzieć i powiedziałam, mam w nosie czy któraś zasapie się nad tym co powiedziałam, moim zdaniem to jest prawda !! no skończyłam !!
Ostatnia edycja: