reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natka piękna kobieta jesteś :-) leżaczek super rozważaliśmy zakup takiego ale stwierdziliśmy że teraz to już w sumie nam się nie opłaca kupować bo niekoniecznie ten mój trzepak będzie chciał usiedzieć w nim, a dostała taki do 9 kg już dawno i chyba na tym poprzestaniemy :-) Michaś raz dwa urośnie moja malutka była a tu tadam rozmiar 62 nosi i waży 5 kg :)

ewika ślicznie rośnie :-) naprawdę córeczka tatusia widać widać, z mamą fajnie ale tata to jest to :-)

Fifka hah ja byłam w piątek, sobotę i niedzielę mam dość zakupów.

Mila chwal się chwal :tak:

eh wy tu żoneczko żoneczko a ja biedna samotna słomiana wdowa :-(

reklama
Necia Gosieńka rośnie jak na drożdżach :-) aż serduszko się cieszy :tak: jak Żoneczka ma się zgodzi to możemy stworzyć trójkąt :-D :*

APL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy można skończyć już ten poje**ny temat bo mi normalnie odbiera przyjemność z przebywania na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tu wchodzę zeby się zrelaksować , bo w realnym życiu mam za duzo problemów, a tu mam sie jeszcze wk**ać , o nie .

co ja miałam\a natkusia: pieknie wyglądasz a dle Michasia całuski :-)
neciuszka: chrziny to taki stres że szybko ci minie oby ksiądz wyświęcił ci malutką to już zleci jak z pioruna
magdalena: no właśnie gdzie fotki Bartusia no i chciałbym moją żoneczkę też zobaczyć ;-)

No widzę, że zrobiła się tutaj znów niezbyt miła atmosfera... :-:)szok: Wcale nam staraczką nie pomagacie taką sytuacją... gdy się wchodzi na forum i czyta się takie pretensje to się wszystkiego odechciewa... Przykre to jest... :-(

a ja wam sie pochwale a co! nawet jak ktos nie chce to ja i tak powiem, bo jestem bardzo szczesliwa!!!

wychodze za mąż !!!!

co prawda bedzie to slub narazie cywilny, ale nawet ostatnio tu pisalam, ze moj M. to chyba ma jakas obraczkofobie...a tu niespodzianka w sobote...
zaproponowal mi slub!!

teraz to juz wszystko musi sie ulozyc!!:tak::-)

reklama
Do góry