reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lam ja dupę i nogi mam okej - tylko cellulit wyszedł..... :angry: najgorszy jest ten brzuch bo wyglądam jak w ciąży w 5 miesiącu!! :szok: żart żartami ale już mnie 3 osoby pytały czy z drugim nie jestem...........

Oj żonko.... to ja mam do ciebie KAWAŁ drogi... 360km...

A w miłość moje żoneczki nie wątpię! :*

A ja wczoraj chyba miałam owu 0 tk mnie jajnik bolał ze chodzić nie dałam rady.... :confused2: i taką miałam ochote zawalczyć o fasolkę........ ja nienormalna jestem..........

dziękuję za odpowiedzi :) może jutro skoczy temperatura i zacznę odliczanie. Mam ciągle nadzieję, że ta krótka faza lutalna to skutek odstawienia luteiny... może w tym miesiącu się wszystko unormuje :-)

a ja mam do pyscka 60 km :-p ano tuniczkę od teściowej dostała Małgosia :-D

fifka a jaki ten salceson masz bo mało który ale czasem zjem, ja piję mleko bananowe właśnie :-D

lamia teściowa ma pełno po ziemniakach to przyjeżdżaj coś wybierzemy :-D

reklama
Malgosia dziękuję! Też się swojego doczekasz! :* Ooo znacie się z Magdaleną??

Necia taki czosnkowy! Ja też nie przepadam za wszystkimi... ale te akurat jest super! :tak:

Lam ja długo też plamiłam.... na pewno te 6 tygodni przepisowe... a nawet i dłużej... a co do @ to karmisz choć troszkę cycem?? czy już nic?

Z tą @ to różnie jest... ja karmiłam TYLKO CYCEM a dostałam równo 3 miesiące po porodzie... Magdalena jak odstawiła Bartka też sporo na @ czekała jeszcze... - z tego co pamiętam :sorry:

Pyscek Necia a idźcie wy.... wszyscy tak blisko a mnie tak wywiało a wschód :-(

Patrzcie jak mój mały śpi...... jest prawie 30 stopni w domu... idzie oszaleć....
Zobacz załącznik 480651

Do góry