reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscku fajnie :-) oby tam fasoleczka zakiełkowała :*

Kwiatuszku podzielisz się przepisem? i może jakaś focia mufinek?

ja wcinam pomidora z mozzarellą korzystając że mam chwilę spokoju względnego ;-)

Ja tylko na chwilę bo nie mam siły przy moim małym...

Natkusia buziaki dla ciebie mamusiu!! :* Ja miałam witaminę K i D w kropelkach i dawałam po dwie krople dziennie... teraz tylko raz na jakiś czas daje witaminę D

Pyscku super!!! Właśnie miałam pytać jak wizyta! W takim razie kciuki zaciśnięte żeby tym razem wyszło!!! :**
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kwiatuszku tobie również kciuki za nowy cykl!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milia trzymam kciuki zeby zrobili cię transfer w tm cyklu i zeby maluchy zadomowiły się na dobre!! :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fasolka
ja nie brałam i nie będe brać podobnych świństw... nie wierze w ich działanie!

Dziurko
no no no to już niedługo co??? Aj te mam nadzieje że wyjedziemy za granice za pracą....

Necia rzuć się mozzarellą.... UWIELBIAM!!! Zaraz z językiem na brodzie polecę kupić.... :-p

Nie wiem czy wiecie ale dla Martochy Beta nie przyrasta jak trzeba.... to jej kolejna strata.... :-(

ja nie mam na nic siły... ten upał mnie wykończy... mnie i małego.... :no:

Fifcia mam jeszcze jedną kulkę mozzarelli ;-) zastanawiałam się dzisiaj co z Martoszką ale nie śmiałam pisać do niej :-( u nas też upał ogromny małgosia w samej pieluszce leży co chwila pić jej się chce a w samochodzie dziś jak do lekarza jechaliśmy to myślałam że się usmażymy. A i pochwalę się fajną będę miała tą szwagierkę :-) już się doczekać nie mogę kiedy na stałe tutaj będzie.

no ja przez tych naszych chłopaków zjem palce dzisiaj co chwila raz przegrywają raz wygrywają z brazylią

4dojrzale banany z kropkami czarnymi
100g roztopionego masla
3/4szkl cukru
1jajko najlepiej roztrzepane
1cukier wanilinowy
1łyzeczka sody oczyszczonej
szczypta soli
1,5szkl maki
ja tez dalam łyzke cacao ale biale tez sa super]

zmiksowac banany,dodac roztopione masło dodawac cukier,cukier wan,jajko ciagle mieszajac na koniec make z soda i solą wymieszac

podaja ze piec w 180 okolo 40 min ale ja pieklam w 150 jakies 13minut i były juz ok
a focie wstawie pozniej ale polecam proste sa i pyszne a jak ktos chce to na str ewy wachowicz sa tez proste i smacxzne

Cześć wszystkim,
Jestem tu nowa :) od tego miesiąca zaczęliśmy staranka :)
jestem ciekawa jak długo się starałyście zanim zaszłyście w ciążę?
Przyznam szczerze, że jestem troszkę zaniepokojona, moimi obserwacjami otóż; 3 miesiące temu odstawiłam luteinę i totalnie cykl mi się rozregulował a dokładnie to moja faza lutealna trwa tylko 9 dni (trochę za krótko).
Może któraś z Was miała podobne doświadczenie i się nimi podzieli :) będę bardzo wdzięczna....

Małgosia Witaj i rozgość się!!!Ja starałam się rok czasu zanim zaskoczyło... a na początku starań poroniłam jedna ciążę :-(Ale teraz mam zdrowego i silnego synka na świecie!

A co do fazy lutealnej ja bym przeszła sie do ginekologa i powiedziała o tym.. skoro masz tak krótką faze lutealną to są małe szanse na utrzymanie ciąży i powinnaś wrócić do Luteiny...

reklama
Do góry