reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscku fajnie :-) oby tam fasoleczka zakiełkowała :*

Kwiatuszku podzielisz się przepisem? i może jakaś focia mufinek?

ja wcinam pomidora z mozzarellą korzystając że mam chwilę spokoju względnego ;-)

Ja tylko na chwilę bo nie mam siły przy moim małym...

Natkusia buziaki dla ciebie mamusiu!! :* Ja miałam witaminę K i D w kropelkach i dawałam po dwie krople dziennie... teraz tylko raz na jakiś czas daje witaminę D

Pyscku super!!! Właśnie miałam pytać jak wizyta! W takim razie kciuki zaciśnięte żeby tym razem wyszło!!! :**
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kwiatuszku tobie również kciuki za nowy cykl!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milia trzymam kciuki zeby zrobili cię transfer w tm cyklu i zeby maluchy zadomowiły się na dobre!! :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fasolka
ja nie brałam i nie będe brać podobnych świństw... nie wierze w ich działanie!

Dziurko
no no no to już niedługo co??? Aj te mam nadzieje że wyjedziemy za granice za pracą....

Necia rzuć się mozzarellą.... UWIELBIAM!!! Zaraz z językiem na brodzie polecę kupić.... :-p

Nie wiem czy wiecie ale dla Martochy Beta nie przyrasta jak trzeba.... to jej kolejna strata.... :-(

ja nie mam na nic siły... ten upał mnie wykończy... mnie i małego.... :no:

Fifcia mam jeszcze jedną kulkę mozzarelli ;-) zastanawiałam się dzisiaj co z Martoszką ale nie śmiałam pisać do niej :-( u nas też upał ogromny małgosia w samej pieluszce leży co chwila pić jej się chce a w samochodzie dziś jak do lekarza jechaliśmy to myślałam że się usmażymy. A i pochwalę się fajną będę miała tą szwagierkę :-) już się doczekać nie mogę kiedy na stałe tutaj będzie.

no ja przez tych naszych chłopaków zjem palce dzisiaj co chwila raz przegrywają raz wygrywają z brazylią

4dojrzale banany z kropkami czarnymi
100g roztopionego masla
3/4szkl cukru
1jajko najlepiej roztrzepane
1cukier wanilinowy
1łyzeczka sody oczyszczonej
szczypta soli
1,5szkl maki
ja tez dalam łyzke cacao ale biale tez sa super]

zmiksowac banany,dodac roztopione masło dodawac cukier,cukier wan,jajko ciagle mieszajac na koniec make z soda i solą wymieszac

podaja ze piec w 180 okolo 40 min ale ja pieklam w 150 jakies 13minut i były juz ok
a focie wstawie pozniej ale polecam proste sa i pyszne a jak ktos chce to na str ewy wachowicz sa tez proste i smacxzne

Cześć wszystkim,
Jestem tu nowa :) od tego miesiąca zaczęliśmy staranka :)
jestem ciekawa jak długo się starałyście zanim zaszłyście w ciążę?
Przyznam szczerze, że jestem troszkę zaniepokojona, moimi obserwacjami otóż; 3 miesiące temu odstawiłam luteinę i totalnie cykl mi się rozregulował a dokładnie to moja faza lutealna trwa tylko 9 dni (trochę za krótko).
Może któraś z Was miała podobne doświadczenie i się nimi podzieli :) będę bardzo wdzięczna....

Małgosia Witaj i rozgość się!!!Ja starałam się rok czasu zanim zaskoczyło... a na początku starań poroniłam jedna ciążę :-(Ale teraz mam zdrowego i silnego synka na świecie!

A co do fazy lutealnej ja bym przeszła sie do ginekologa i powiedziała o tym.. skoro masz tak krótką faze lutealną to są małe szanse na utrzymanie ciąży i powinnaś wrócić do Luteiny...

reklama
Do góry