reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam sie upalnie i ociekająco potem uffff jak goraco :sorry:

fifka
: Sliczny /Konradek i super dzien spędziliście nad woda, oj jak ja bym tak posiedziała.
A dopiero w fakatach pokazywali gradobicie, straszne to, mam nadzieje e u was nic te kule nie uszkodziły

pyscek : piekna masz zwierzynę :-),utula kicię za mnie :tak:

dziurka:
cześc kochana widze ze zaglądasz jak sie miewsza mam nadzieje ze wszystko zaczyna sie układać

neciuszka: am co to ja przeczytałam pomidory tylko jesz, to jakas dieta czy żart?!:-)

magdalena
:zono moja co u ciebie ? jak Bartuś ?

natkusia
;jeszcze raz gratulacje i sliczny synio w końcu nastepny facet do wzięcia

slyp
:no a jak mój zięć się miewa, czy już po kolkach - oj powiem ci że jego przyszła zona to cfaniara kłóci sie już, gada jak najęta i testuje nasza wytrzymałość :-D

nie pamiętam wiecej co komu
a ja ganiam non stop po dworze z wózkiem, ale waga nic nie spada, i ostatnio mam załamanie, bo zobaczyłam się w wystawie sklepowej i nie wiedziałm sie gdzie schowac, bo taki beczkowóz ze mnie, a nogi to mam tak grube że aż celulit się telepie, a do tego mam w niedzielę chrzciny i nie mam sukienki, bo rozm .42 w góre to same worki dla starych bab, no i mi jedna sklepowa dzisiaj powiedział bo, pytam o sukienke na manekinie, a ona " to nie dla panie bo to młodziezowa, ale zaraz pokażę inną" no i co wyciąga jakąs kieckę babciowatą, zdołowalo mnie to i beczałam w aucie a do tego mało kasy więc tym bardziej zakup utrudniony .

Jejku Ada tak płacze ze aż sie zachodzi i ma to od ponad tygodnia, brzuszek ma miękki, niby juz skok rozwojowy powinien minąć a ona nadal tak płacze

noi z tej rozpaczy ja sie najadłam bobu ooooo !!!!!!!!!!!!

reklama
W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina, ogólnie boję się powrotu do luteiny nie najlepiej się z nią czułam :( powiedzcie mi jak liczymy fazę lutealną bo u mnie jest tak że temp. skaczę 1-2 dni po owulacji więc nie wiem jak mam ją liczyć :( np. w tym cyklu: poniedziałek grube dwie krechy na teście owulacyjnym a temp. jak nie było tak nie ma. Jak mam to interpretować?

małgosia cóż za ładne imię :-D witaj kobietko ja niestety nie pomogę w tej kwestii bo zielona nieco jestem w tych wykresach itp ;-)

lamia taaa dieta po prostu z tego gorąca mało co gotuje i jem pomidory w kilogramach, i pijam hektolitry mleka jogurtów itp. choć jutro rano mam ambitny plan usmażyć naleśniki dla małża do pracy to i dla siebie zrobię. waga stoi w miejscu, a weź mi ty nie mów o kiecce bo jak ty 42 to ja to chyba jaki worek po ziemniakach muszę wziąć o ilę się zmieszczę :-p muszę kiecę na wesele znaleźć

pyscku eeee nie lubię :-p a co jeszcze dobrego masz? :-D

Necia a pamiętam jak ją pakowałam!! :tak: Jeju jak Małgosia ślicznie w niej wygląda!! Super do niej pasuję ten kolor! :tak: Malutka lepiej wygląda w takich żywych kolorach niż w mdłym różu

Lamia Pyscek no nie....... jak ja UWIELBIAM BÓB!!! I FASOLKĘ SZPARAGOWĄ!!! A mi nie można... :zawstydzona/y: znaczy fasolkę szparagową troszkę już jadłam, ale nie zaryzykuję najedzenia się jej tak do syta... a o bobie nie wspomnę.... w ogóle tak mi się fasolki po bretońsku chce jak nie wiem :zawstydzona/y:

Lamiav ja mam to samo..... co prawda bluzki to 38 noszę... ale spodnie 42.... i dupa waga w miejscu.... :angry: Najgorszy mam brzuch i ręce..... :no:

I współczuję płaczu małej... :-(

Małgosia ja też na lutke le reagowałam.... dlatego poproś o Duphaston :tak: jest troszkę droższy (około 22zł za opakowanie 30 tabletek) ale po nim czułam się fantastycznie! :-)

A ja właśnie w ramach protestu przeciwko BOBOWI (to chyba tak się odmienia) najadłam sie kanapek z salcesonem... a nich dupa rośnie...

Necia ślicznie wygląda Małgosia w tej tuniczce :)
Żoneczko wbijaj specjalnie dla ciebie dam Ci troszkę fasolki ode mnie Ci nie zaszkodzi :-p
A ja właśnie w ramach protestu przeciwko BOBOWI (to chyba tak się odmienia) najadłam sie kanapek z salcesonem... a nich dupa rośnie...
ahahaha :D jak ci dupa urośnie też będę Cię kochać :* ale ja też bym zjadła salsesoniku :D łoooo

ahahaha :D jak ci dupa urośnie też będę Cię kochać :*

Aż się uśmiechnęłam jak to przeczytałam!! Jesteś kochana :*

A przypomnij mi gdzie ty kochana żoneczko w ogóle mieszkasz??? haha to może przyjadę na fasolkę i bób! :-D

aaaa i zapomniałam ostatnio napisać! Alez ty masz kochane te swoje małe kuleczki!!! A kt nie czatuje na chomiczki???

reklama
neciuszka: Małgoani piekna kobietka, :-) i jakie cudne nóżki ja uwielbiam nożyce mojej małej a stópki to całuje non stop :-D
Wiesz co mi tez by sie taki worek przydał, wiec jak masz to przeslij ;-)

fifcia:a to mamy podobny problem, ja mam takie napompowane ramiona, niby w tali już mam spoko, ale brzuch jeszcze sterczy no a dupsko to juz nie wsponme, ale nogi to moja największa katastrofa :angry:
Salceson ?! o fujjjjjj ble :baffled:

pyscek nie ma to jak prawdziwa miłość do żonki, :-p

Do góry