reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam ooj pyscek rozbawilas mnie ta kukurydza ;-) super ze wizyta udana ;-)*&&&&&&&&&
a u nas tak goraco .. ze szok 28stopni w pokoju

necia malgosia sliczna ma tuniczke
fifka no konradek sliczniusi amamuska fajny stroj kapielowy ma ;-)

a moj lapek nie naprawiony bo czesc co mieli pzywiesc to tak potraktowali zle zapakowal ze w gorszym stanie niz ta moja w laptusiu wiec musze jeszcze z tydzien obstawiam poczekac...

a jak tk liczycie kilometry to jak co zapraszam do Poznania ;-)

reklama
Eve nie chce nic mówić ale ty zasuwaj do lekarza! Bierz wolne i nie wykręcaj się... toksoplazmoza może prowadzić do ogromnych zniszczeń w ciele dziecka a nawet do jego śmierci...A ZWŁASZCZA NA POCZĄTKU! To nie jest zabawa.... tu każdy dzień się liczy :no: Poczytaj sobie na necie o tej chorobie, to jednak z najniebezpieczniejszych chorób w ciąży... to już nie jest zabawa....

Necia taaa jak znajdziesz mi chatę to czemu nie :-D

Lily nooooo ja lubię takie rzeczy :-D

Wiesz co? dzisiaj był dzień z o wiele większą ilością wrażeń było dużo lepiej.... widzę ze go po prostu upały męczą.... dzisiaj spał tylko 2 razy po 30 min... a normalnie robi sobie z 4-5 takich drzemek... on się wczoraj widocznie zdenerwował ze próbowałam go uspać na siłę. Dzisiaj się bawiliśmy i pozwoliłam mu iść spać kiedy sam będzie chciał i było super!

Cieszę się zw Julci jest lepiej już! :tak:

Hahaha na razie pieniążki odkładam na paliwo itp :-p bo ostatnio cienko z kasą u nas!

A kocyk dostaliśmy od sąsiadki na odwiedki! Jest prześliczny i przemięciutki!!! To taki:
Zobacz załącznik 480699

Dobranoc żoneczko!! :* Super obrazek! XD

Mały się obudził.... więc spadam kochane! :*

Witajcie, wczoraj zrobiłam sobie dzień wolne bo kiepsko się czułam po tej glukozie, ale już Was nadrabiam:)
Pyscku śliczne te Twoje chomiczki:tak:
"pocharatany" pęcherzyk?:szok: pewnie plemniki go atakowały i któryś dopadł:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
natkusia Michałek jest boski, taki słodziak, taki kawaler to mógłby startować do mojej córci;-)
Nieciuszka super, że na usg wszystko dobrze

dziewczyny mi się tylko wydaje, czy ja jestem teraz w kolejności do porodu?:szok:

Neciuszka...ja Radom, wiec do Kielc mam jakies 80km, jezdzilam tam swojego czasu na badania...aaaale, jak ja jezdzilam to jeszcze Malgoni nie bylo na swiecie!

przez ten upal leje sie ze mnie jak z kranu...wzielam na wszelki wypadek cyclonamine, ale nie wiem czy to cos da...ten upal mnie wykonczy...
Pyscku...ty mialas ostatnio taka bezlitosna @, powiedz co robilas na obfita @?

Hejo witam z rana :)

Miq no wychodzi na to że teraz Twoja kolej :D i chyba Pok :)

Milia a bierzesz jakieś tabletki?? Ja myślę że aż tak bardzo nie powinno skakać przynajmniej ja je miałam cały czas na jednym poziomie ale każdy organizm jest inny. Ale myślę że przy takich niskich wartościach nie powinno to wpłynąć na zapłodnienie czy też na fasolkę..:tak:

Eve leć do lekarza !!

Fifka śliczny kocyk ! A Twój Konrad to faktycznie wygląda jak dziewczynka ma takie śliczne oczka !! :-D

Necia śliczna Twoja Małgosia ! I widać że ładnie rośnie !:-)

Malgosia witaj na forum :)

Nicola trzymam kciuki za II kreski !

Aaaa zapomniałam byłam u tego mojego endokrynologa :) Pan bardzo ze mnie zadowolony. Wyniki bardzo dobre a więc nie musze już do niego przychodzić :D Mam brać tylko leki do końca ciąży i po porodzie do niego przyjść. I w ogóle poiwedział że mam coś przytyć bo na razie cały czas na minusie ;p

Ostatnia edycja:
dzień dobry:)

u nas kolejny okropny upalny dzień, no i oczywiście same siedzimy, chyba potem się wezmę za sprzątanie już jutro będę miała mniej.

mila to kiedy jedziesz do kielc? :-p

gocha dziękuję w imieniu małgosi :-) widzisz to tyle że już nie musisz narazie do niego chodzić :-)

miq glukoza współczuję jeszcze przy tym upale.

kurcze tak wy o tych @ ja sobie uświadomiłam że prawie od roku nie miałam i już nie pamiętam co to ;-)

hej dziewczyny,
fifka: ja ściągałam z cyca tylko miesiąc mleko, także dziwie sie ze nie mam jeszcze @
Ale konradek padnięty, te upały to wykańczają nasze dzieci, moja mala spi w samym pampersie bo w sypilani to mam 29 stopni :szok: idzie sie udusić, a okan nie otwieram bo od strony sypialni sa pola i tam wielkie pająki a ja sie boję mimo że wstawiliśmy moskitierę

lyli: dzieki kochana za pocieszenie :-D na chwil,e mi to hmor poprawia tzn. do momentu aż spojrze w lustro ;-)
A co było julci bo ja ostatnio byłma nieobecna i nie dąłam rady nadrobić całego tygod nia - przepraszam :zawstydzona/y:

neciuszka
: no to wybierz ładny kolr wora i ja jade do ciebie na przymiarki ;-)

gocha: gratuluję udanych wyników u lekarza oby tak dalej i do konca ciązy był owszystko oki

miq:
oj chyba tak ,będziesz nastepna w kolejce do rodzenia i nas tu stresować będziesz :-p

milia: a nie mow nic o upałach u mnie 36 st. a ja sie wybieram zaraz do miasta na piechotę z wózkiem, tak to jest jak sie ma jedne samochów, mąz do pracy zabrał i samochów sterczy cały dzien a ja musze tyle kilosów na piechotę

Necia wszystkiego dobrego dla mojej Synowej z Okazji 3 miesięcy!!! :*

A tak a pro po @ to ja dostałam idealnie 3 miesiące p porodzie @ karmiąc wyłącznie cycem bez dokarmiania :-p(czyli tak jakbyś ty dzisiaj dostała) :-D

Gocha
ja wiem.... ileż ja razy słyszę jakoą to mam piękną córeczkę... :rofl2:

Bardzo się ciesz że wyniki masz dobre i oby tak do końca!! A jak tam maluszek? Pewnie już czujesz ruchy co?

Miq a no ty jesteś następna :-D Jak się z tym czujesz?

Teraz jest dziura w rodzących ale zaraz po tobie się zacznie bo dziewczyny później ruszyły jedna z a drugą! :tak:

Lam u nas okna cały czas otwarte.... idzie ię udusić.... mamy moskitiery w oknach więc sie nie boje takich "gadów" :-D
A jak mała przeżywa upały??? Moj to ciągle z butelką w buzi chodzi i tak pije... A @ to przychodzi kiedy chce... ja teoretycznie @ nie powinnam nieć długo bo karmiłam i karmię nadal... a jednak szybko dostałam :tak:

A u nas znowu skwar... mały ni choć spać przez te upały, choć w nocy śpi nieźle... śpimy z butelką i Konrad budzi się co raz żeby się napić - zrobi parę łyków i usypia!

Mąż dzisiaj do pracy jedzie na 13 i do 21 będę sama... :-( heh ni to wyjść ni to co.... mama też w pracy, moja przyjaciółka w Niemczech.... a mi się tak w domu nie chce siedzieć :confused2:

A i właśnie uświadomiłam sobie ze już ponad 5 miesięcy karmię tylko piersią bez dokarmiania!! Ależ jestem z siebie dumna@ A ileż ja si nasłuchałam ze karmić nie będę bo u mnie nikt w rodzinie nie karmił...

Ostatnia edycja:
yyyy teraz to mnie stres dopadł, no trochę przerażona jestem, myślałam, że jeszcze się kimś po stresujemy zanim przyjdzie czas na mnie?
qurcze od rana szukam jakiegoś pokoju nad morzem, zawsze rezerwowaliśmy na początku roku i nie było problemu a teraz to ceny masakryczne no i w sezonie to już ciężko coś znaleźć, a ja z brzuchem na pewno w ciemno nie pojadę

reklama
Fifka dziękujemy :-) ja dostanę @ jak odstawię tabletki a właściwie zamienię na inne jak karmić przestanę piersią ;-) my same jesteśmy od 9 do 23 cały tydzień i już mąż powiedział że przyszły tydzień taki sam będzie a właściwie cały lipiec. ja dziś w szoku byłam bo jak Małgosia zasnęła o 20.30 to obudziła się o 3.30 :-)

Lamia to pakuj się już :-D ja czekam z sorbetem porzeczkowym ;-)

Do góry