Hej dziewczyny
Ależ u nas upał... no po prostu cały dzień się topiłam, a ze spaceru wróciłam tak mokra jakby padało

Ja jestem jakaś wykończona przez tą pogodę, choć dzisiaj był już drugi dzień, kiedy było lepiej z Julią
Postaram się cosik poodpisywać,ale nie wiem czy dam radę każdej...
Amalfi piękne te Twoje wyroby!!! :-) oj to trzeba mieć talent żeby coś takiego tworzyć

u mnie kiedyś pani w podstawówce kazała wszystkim zrobić okrągłe serwetki na szydełku, a mi nie chciała wyjść, choć podejść miałam duuuużo... i tym sposobem dorobiłam się kilkunastu zrobionych na szydełku woreczków/sakiewek, bo zamiast serwetki wychodziło mi coś takiego
eve i jak tam? byłaś z wynikami u lekarza?
nicola trzymam kciuki, aby w tym cyklu się udało &&&&&&&
Dziurko a gdzie Ty jedziesz?? bo chyba przeoczyłam tą informację .... a z sokami gratuluję

dzielna babka z Ciebie

a skąd bierzesz owocki?
Fifcia współczuję wczorajszego wieczoru z Konradkiem... może rzeczywiście taki wyjazd nad zalew, dużo ludzi, dużo wody i to już było dla niego za wiele.... musiał biedny odreagować... niestety z dzieciaczkami często jest tak, że podczas jakichś większych wydażeń wszystko jest super, śmieją się dobrze bawią, wygląda na to, że im się podoba, ale potem wieczorem w domu okazuję się, że muszę się odstresować bo za dużo doznań...
A Ty kochana jużspakowana na nasz wyjazd/spotkanie? :-)
Pyscek śliczne te Twoje futrzaki

:-) a kotek wspaniale wyszedł na tym zdjęciu
Sil a Wy jak się wybudujecie to od razu robisz Domi osobny pokój?
Natkusia jak ŚLICZNY Michaś!!!! buziaczki dla niego!!! :*:*:*:* wspaniale się kochana spisałaś

no i super, że takie postępy z karmieniem, teraz powinno być już tylko lepiej
Monalisa życzę, żeby te objawy (bolące sutki) okazały się znakiem na fasolkę

u mnie bolące i swędzące (.)(.) były pierwszym objawem na długo przed tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży

to musiało być jakoś parę dni po zapłodnieniu
Sun, Pyscek zaraz Wam coś jeszcze napiszę odnośnie tych ziółek
Miliaa trzymam MOCNO kciuki, aby wszystko już było ok i aby w tym cyklu dzieciaczki już były z Tobą!! &&&& za wizytę!!! :*
Kwiatuszek może i Ty byłabyś zainteresowana dobrymi ziółkami na płodność?
gochaa trzymam kciuki aby brzuszek na dole przestał boleć i abyś nie musiała się już martwić
Neciuszka oj jak super, że bioderka Małgoni w porządku, ja się bardzo stresowałam przed naszymi wizytami u ortopedy bo Julia była miednicowa, a ja sama w dzieciństwie musiałam rok w szynach chodzić
Zafasolkuję śliczna Twoja Łu :-) a co Ty się chcesz kochana odchudzać?
Magdalena oj jaki miałaś dzisiaj dobry obiadek

zaraz sobie z tej zazdrości pójdę i usmażę jajko sadzone

przez Ciebie wszystko!! ;-)
Małgosia witam i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie

ja starałąm się 5 cykli, a z moich obserwacji wynikało, że też miałą króką fazę lutealną, ale już nie pamiętam ile trwała
lamiav ale babsko w tym sklepie!! nie przejmuj się!!! ja widziałąm Twoje zdjęcia i jak dla mnie wyglądasz SUPER

seksi z Ciebie babka
Neciuszka oooo jaka piękna Małgonia :-) i jaką ma miniuwę :-)
Fifka kanapki z salcesonem??? o Ty krejzolko!!

:-)
A konradek słodko śpi

już ja go niedługo wutulę :-) a skąd macie taki fajny kocyk?
A ja tego posta do Was znowu pisałam godzinę

bo u nas taki upał, że nie można wytrzymać, więc okna muszą być otwrate, ale, że jakiemuś *&^%%$ zachciało się mega głośnej muzyki z basami słuchać, to usypianie Julii trwa już od ponad godziny

i nadal nie śpi!!!

mąż z nią walczy w sypialni a ja z innego pokoju słyszę tą wstrętną muzę