reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

u nas też burza była ale bez gradu

Fifka ależ wypad mieliście :-) zazdraszczam gdyby Małgonia nie spała zaraz bym jej narzeczonego pokazała

eve masz prawo iść do innego lekarza w takiej sytuacji, większą szkodę sobie zrobić możesz nie robiąc z tym nic teraz, choć na pewno będzie dobrze

miq
śliczny brzusio :*

amlafi
cudne rzeczy robisz :) mnie się marzą dla Małgosi do chrztu butki z czegoś takiego :-) a ja u fryzjerki byłam w 4 mcu jak przeanalizowałam sobie

Dziurka żono piękne sprawozdanie, łojj dałaś radę :-D następnym razem was na dłużej same zostawię :cool2:

Pyscek kciuki nadal zaciśnięte, a może jakieś zdjątko twoich futrzaczków kochanych? mój śpi poza domkiem bo mu gorąco

coś ja miałam jeszcze ale wiecie w tym wieku to już skleroza

reklama
Pyscek kciuki nadal zaciśnięte, a może jakieś zdjątko twoich futrzaczków kochanych? mój śpi poza domkiem bo mu gorąco
:* Specjalnie dla Ciebie :
SDC11858.jpg w grupie raźniej :-D

SDC12015.jpg moja łapeczka kochana :-D uwielbiam jej łapki :-D

Pyscku, strasznie dzielna jestes

Amalfi, śliczne te Twoje cuda :)

Lily, moja też spokojnie w nocy, wstała o 1 a potem o 4 i tu się nie dała odłożyć, bo tatę zobaczyła i musiała z nim pogawędzić :) uroki posiadania łożeczka w sypialni, no nic, budowa się robi.. właśnie, budowa... przywieźli złe wyłazy, do płaskiej dachówki, a my mamy wysoką... mąż musi do nich jechać... A haków do rynien nadal nie ma, za to jest dachówka kominkowa. Kocham budowlankę :p

Eve, ja dziś idę do fryzjerki, poradź mi proszę, co zrobić, bo mi się strasznie rozdwajają końce. ściąć całe siano bo z 2 cm, pewnie nie pomoże. Ale jak potem o nie dbać?

Cześć Kochane :-)

Dziękuję za gratulację!

My z Michasiem jesteśmy od wczoraj w domu :tak:
Jeżeli chodzi o poród to wspominam go rewelacyjnie.. Wszystko od skurczy przez pojawienie się Michała trwało 1,5 godz i w sumie bardzo nie odczułam że rodziłam - wszyscy się w szpitalu śmiali że jestem stworzona do rodzenia :-D mimo nacięcia i szycia czuję się na prawdę super :-) (jak będę miała czas to opiszę poród)

Co do Michasia to jest mały leniuszek i śpioszek. Dzielnie uczymy się cyckać z cyca i nie jest to łatwe.. Mały był przez pierwszą dobę na butli bo ze mną było troszkę źle a potem kazały mi dokarmiać butlą bo siarą się nie najadał..
Ale robimy postępy.. mleczko wczoraj wieczorem się pojawiło i po 4 godzinnej walce Michał najadł się z cyca, spał 6 godz, jadł z cyca i znowu śpi więc mamy mały sukces :-) po malu do przodu.

A to mój mały Krasnalek:

Ja bym prosiła o streszczenie tego co działo się pod moją nieobecność :tak:
No i proszę o wyrozumiałość ponieważ pewnie rzadko będę to wpadać na początek.. same rozumiecie ;-)

Witam, i tak się zastanawiam z rana jak szybko występują objawy ciąży od zapłodnienia. Od wczoraj jak dotykam piersi strasznie mnie bolą (sutki). Nigdy mnie nie bolały nawet przed okresem, są dosyć małe, nie puchły i w ogóle nie było nigdy problemu a teraz szykuje się do pracy i stanika założyć nie mogę tak bolą.... Z drugiej strony może to skutek odstawienia antykoncepcji? Hmmm.... no nie wiem. Czekam tak czy siak do okresu a jutro wizyta u ginekologa. Muszę się przebadać troszkę po 5 latach łykania tabsów ( co pół roku się badałam u gina) ale chciałabym jakieś konkretniejsze badania po odstawieniu.

Natkusia - Michaś jest prze...słodki! :) Fajnie, że już jesteście w domku :)

Miłego dnia wszystkim - ja zmykam do pracy a potem długi weekend :)

Natkusia śliczny ten Twój synuś :-) Fajnie, że poród przeszłaś tak wspaniale... tylko pozazdrościć.. :tak:

p.s. pod swoim nickiem musisz zmienić napis z "przyszła mamusia" na "szczęśliwa mamusia" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Milia a ja u ciebie samopoczucie? :*
dziekuje Fifka, ze pytasz, wlasnie dostalam @...ciesze sie jak glupia, bo dziewczyny po stymulacji czesto dlugo czekaja na @ a mnie przyszedl w ostatnim dniu brania tabletek, wiec super! juz umowiona na wizyte we wtorek na 11.20...juz nie moge sie doczekac, wtedy zobaczymy czy moge podejsc w tym cyklu i czy ze mna wszystko juz jest ok...oby, oby!
kochana pieknie wygladacie razem, zadroszcze (oczywiscie pozytywnie) taka rodzinka to skarb! bardzo chce miec taka szczesliwa i usmiechnieta! :*

Pyscek...twoje te chomiczki piekniutkie sa! moj przyszywany jest malutki...dalam mu wody w nakretce od wody, troche chlapnal, ale wcale jakos nie bardzo mu sie chcialo, za to wiecej daje mu jabluszka no i zauwazylam, ze uwielbia slonecznik...poza tym meczy mnie jego aktywnosc, bo on budzi sie ok 23 i wtedy swiruje, lata po klatce i chodzi po tym kolku, masakra:-D

Natkusia...Michalek piekny, bardzo ci gratuluje! dzielna mamusia jestes:*:*:*...mowisz, ze porod nie taki straszny...hmm...?

MonaLisa...najlepiej mysle, ze te objawy mozna zauwazyc u invitrowiczek...zaraz po podaniu zarodka dziewczyny na ktorys dzien czuja klucia i ciagniecia w macicy a czesto jedno mocne uklucie..potem ciagna ich jajniki

dziewczyny na tvp 2 rozmawiaja z lekarzem ktory mnie przygototwywal do in vitro!! lewandowski!!

Do góry