reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

roztapiam się

Natka cieszę się że tak szybko poszło :-) a jak tam twój cukier? stabilizuje się?

Fasolka bierzesz to coś?

gocha za wizytę &&&&&&&&&&&

pyscku ja też wierzę że musi być dobrze :-)

mila czekam z niecierpliwością na dobre wieści :-) mój chomcio też buszuje nocą ale to kwestia przyzwyczajenia potem jakoś się tego bardzo nie słyszy

my już po usg bioderek na szczęście wszystko w porządku :-)

reklama
Nie biorę, szukam informacji ile to ma w sobie chromu. Ja jem jakieś pojedyncze suplementy i witaminy, konkretnie: chrom,kwas foliowy, capivit a+E i magnez. Pozostałe czerpie z owoców i warzyw.
Dzisiaj zaczęłam czytać o oczyszczaniu organizmu, ale w rezultacie jeśli się na coś zdecyduje to na proszek zasadowy.

fasolka ja kiedyś te całe linee brałam to niech sobie to wsadzą w... tylko żołądek boli od tego i portfel chudszy. Jak się miewacie z Wielką Łu? :-)

kwiatuszek daj kawałek :-D

fasolka cudna :-) moja chyba też waży ponad 4 kg :-) a jak ładnie nawija po swojemu

ja zjadłam z wczoraj zostało mi kotletów mielonych bo robiłam dla małża od pracy a tak to głównie żyję na pomidorach itp ;-)

kwiatuszeq...sroda juz niedlugo, ja czekam na wtorek...wiec zaciskamy za siebie kciuki i MUSI BYC DOBRZE!!! :tak: a jak tam twoja @? juz cie opuscila?

Pyscek...ja tak samo sie roztapiam....! masakra, dobrze, ze mieszkam na parterze, bo u rodzicow w domu to normalnie masakra jest :-(

gochaa...ty kochana chyba mialas problemy z tarczyca, dobrze pamietam? mialas skoki TSH? tzn ja jeszcze pol roki temu mialam 3.5, potem spadlodo 2.5 a przed stymulacja do 1.5...i teraz dr znow kazala mi zrobic te badania przed crio...mam sie czego obawiac? myslisz, ze tsh podniesie sie?

Necia, Sil..:*:*
upał i @ to najgorsza opcja jaka dzis mam w gratisie:confused2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewuszki!

Natkusia Michaś cud, miód i orzeszki :*:*:* kolejny mały przystojniak :*
Co do witaminek to poczytaj na opakowaniu, ja mam w tych kapsułkach "twist-off" więc jedną taką kapsułkę wyciskałam do buzialka raz dziennie! Witaminę K co dziennie do ukończenie 3-go miesiąca (ale tylko i wyłącznie jeśli karmisz piersią bo w MM ta wit już się znajduje) a witaminę D ja podaje co dziennie do teraz, choć różnie dziewczyny robią! Jedna daje jak nie ma słońca, inna jak jej się przypomni więc co mama to inne dawkowanie :-D więc wszystko zależy od Ciebie :-)

Ja dziś na obiadek też robię młode ziemniaczki, kalafiorek, jajko sadzone i jeszcze do tego maślankę :-) ale dopiero koło 18 bo tak mąż dziś z pracy wraca...

Milia mi wczoraj dopiero @ się skończyła więc wiem, co czujesz! Przez ten upał straciłam chyba hektolitry krwi :-D

Dzień dobry
Neciuszka bejbe ,nie strasz z tym zostawianiem…:szok:

Fifka przygotowania w toku,tzn. teraz czekam tylko na tel i bziuuum:tak:

Natkusia śliczne to Cudo Twoje,niech rośnie zdrowo. I jeszcze raz gratulacje dla Mamusi i Tatusia..:-)

Mona takie objawy można mieć też przed @,przed owu….zależy od kobiety

Milia &&&&..może chociaż Tobie się uda.

Fasolka ło matko,przypomniałaś mi,że….poczta:p

Sil masz Ty cyrk na tej budowie,wspołczuje i zazdroszcze tez bo dom to jest jednak dom…

A ja dziś już padam,zerwałam owoców,konkretnie porzeczek i narobiłam soku,ze 4 litry z bielej porzeczki i z 8 z czerwonej…niby nieduzo ale w ten upał się gotuje od środka.

reklama
a ja już po wizycie :-D sprawdził mi na usg czy jestem już po owulce :) także powiedział że na prawym jajniku mam pęcherzyk 8 lub 6 mm a na lewym 22 mm taki "pocharatany" czyli po owu :) więc teraz tylko czas pokaże czy coś tam kiełkuje :-p jeszcze w połowie lipca przed @ zapisze się do gina innego aby przed wyjazdem mnie zbadała :)

Do góry