reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ano z grzeczności nie zaprzeczę:-p
Ja też na filmach czesto płacze a dziś na zakończeniu roku to masakra jakaś....zaczęłam ryczeć na hymnie,skończyłam dopiero w domu:rofl:

To się Konradek wyhuśta,nie będzie chciał przestać:-D

reklama
Znając życie pewnie guzik... będzie się huśtał jak mama będzie obok... :dry:

Ja ogólnie ostatnio też się szybko wzruszam... a to na reklamach a to w sklepie obserwując dzieciaki... a t na filmach.... MASAKRA!!

Magdalenko. Alez ty zabiegana współczuję że bartus odreagowal szczepienie...
Fifka nie przejmuj się głupia sasiadka...
Dziura no Ja też cie podziwiam za sile jaką masz w sobie...
A amelka jest wolną niema kawalera nikt jej niechce buu
Natkusia biedna zaczeka sie za michasiem...
Necia współczuję że nadal musi malgosia brać zelazo...
A gdzie fasolka z łucja dawno jej nie widziałam...
A. Dzwonili z naprawy że nie tylko matrycą poszła... no ja się załamie i jak naprawa będzie za 400 zł to Ja podziekuje i kupię nowy..

Fifka co nie ma prawa....Ty wiesz dobrze,że prawa w tym temacie nie obowiązują:-p

Atan to faktycznie,kosztowna sprawa...

A tak w ogóle to Kielce to środek Pl prawda? Może by się tu spotkać?:cool2:

Hej dziewuszki, ja tak na szybko bo zaraz lecę się z siostrą spotkać

Madziu pewnie, że jestem dumna jak paw!!!! :tak::tak::tak::-) jak skończysz to szybciutko na żywienie się chwalić jak poszło!!!:tak:

Dziurko a no u nas w porządku, chociaż Julia przechodzi jakieś ciężkie dni.... więc i mama przechodzi ciężkie dni :baffled: ja już taaaak czekam, żeby ten skok się w końcu skończył!!! idź precz!!! :-p
Och to Wy takie z Fifką wzruszalskie jesteście? :-p ja w ciąży wyłam jak bóbr, ale teraz nic mnie nie rusza :tak::-) ale ja tak zawsze miałam:-p
Jakbyś miała Kochana ochotę pogadać więcej, to pamiętaj, zawsze możesz na mnie liczyć :tak:
A i zostajesz już tutaj z nami na forum????:-)

Fifka no to suuuuper że dostaniecie huśtawkę!!! taka rzecz to ŚWIETNA rzecz! :-) sami mamy i bardzo często korzystamy :tak:koniecznie pochwal się wieczorkiem zdjęciami:-) i może tymi ciuszkami z wczoraj?:happy2:

hej wszystkim
mam takie pytanko kupilam sobie testy owulacyjne wczoraj sobie zrobiłam 1 raz i ta druga kreska wyszla blado czerwona i nie wiem bo na allegro pisze ze to nic nie oznacza a na nie których forach dziewczyny pisza ze to oznacza ze sie zblizaja te najwazniejsze dni , co o tym myslicie?

reklama
Dziurka ma rację, Domi obiecana Bartkowi i już, chyba, że Pyscek będzie miała Chłopca to się podzielą, zresztą, Bartek starszy to akurat (nie że coś, ale przezorny ubezpieczony :p)

Nicola, z tego co dziewczyny mówiły, to mogą się zbliżać, ale może też być właśnie po. Tylko taka sama albo ciemniejsza daje pewność, że to owu

Do góry