reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A co Ty..teraz takie leki są,że owu się szybko pojawi jesli tylko taka opcja by zaistniala,żeby nie było jej w sposób naturalny.
I nie ma się co bać na zapas dopóki nie sprawdziłaś.
Badałaś sobie tarczyce?

reklama
Tsh mozesz sobie sama zrobić,odplatnie oczywiscie chociaz ja chodze do rodzinnego i daje mi skierowanie i nie place za nie...ale nie wiem czy tak jest wszedzie czy ja tak mam z tego wzgledu,że mam chorą tarczyce od 25 lat...Musisz sprawdzic ale warto bo powod moze być błahy a problem sie robi gigant.
I tak...trzeba wampirom z labolatorium oddac nieco krwi:-p

Kochana forum od tego jest,od takich wlasnie pogaduszek,od zadawania pytan i odpowiadania na nie więc na pewno dziewczynom nasza rozmowa nie będzie przeszkadzała,ba! same również na pewno Ci doradzą i pokierują. Nie mówiąc tego bez kozery ale my to takie mini specjalistki w tych dziedzinach...od kopniakow w tylek jak trzeba to przede wszystkim:-p
Ale na pw zostawiam Ci swoje gg

Ostatnia edycja:
to fajnie , nie wiem narazie bede co 2 dzien robic te testy owulacyjne i mierzyć temp. zeby zaobserwowac tak jak mówoiłas jak w tym okresie reaguje mój organizm i jesli nie zajde w ciaze do konca wakacji to ide sie konkretnie przebadac na tarczyce i ogolnie pojde do lekarza tam gdzie był mąz w klinice badania nieplodnosci

Ja przepraszam, ze tak po dlugiej przerwie z nienacka i grubej rury ale... nicola czemu testy owu chcesz robic co drugi dzien? Robi sie codziennie, o tej samej porze dnia (najlepiej po poludniu, nie rano).

C tu sie dzieje? Nowe ciezarowki sa? Jakies dzieci na swiecie sie pojawily w czasie mojej nieobecosci?
tesknil ktos? :-)

reklama
Witam nicola po 1 rano to testy ciazowe bo najwieksze stezenie hormonu jest a owulacyjne po poludniu i nie pić wody wczesniej bo rozcieczysz mocz tak z godzine i robic codziennie i najlepiej numeruj i zostawiając do porównania jakie są kreski Ja tak robiłam i w tym cyklu zaszlam

Do góry