reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil taką mam nadzieję bo czeka ich dziś 200 km w jedną stronę, jak byśmy mieli wydatków mało oby to skończyło się tak jak mówisz. z tego wszystkiego zapomniałam buziak dla Dominisi z okazji 6 mcy :-)

mila piękne, ja też pierwszy raz widzę :* a sex na szkiełku mnie rozłożył na łopatki wywołałaś uśmiech nareszcze u mnie dziś bo wszystko nie tak

reklama
Neciuszka...a co cie tak smuci kochana? mnie to pogoda dzis rozwala na lopatki, dzis zimno a w weekend ponad 30 stopni, masakra...

Sil...robilam edit wczesniej, ale nie wiem czy widzialas, a widze, ze Neciuszka sklada zyczenia to i ja sie dolacze...wszystkiego naj dla Dominisi!! niech rosnie duza i zdrowa !! buziak od ciotki :*

Sil no tak jakby! Zaznaczyłam te co widać ale te dwie dolne jedynki już są w całej okazałości na wierzchu a ta czwóreczka to ledwo co ją widać! Tylko, że widać było tą kropeczkę jeszcze za nim wyszła druga jedynka i chyba wybić się nie może i przez to prawdopodobnie Bartuś tak cierpi! Bo przy jedyneczkach nawet nie stęknął a tam widzę, że ciągle wkłada sobie paluszek wskazujący a jak się urazi to płacze...
Mapka super! Właśnie dzisiaj sobie o niej myślałam :-p

Netka widzisz tak to jest, jak nie urok to sra...czka... mam nadzieję, ze wszystko skończy się obroną w planowanym terminie na 5! :-)

Milia to naprawdę coś niesamowitego! Trzymam kciuki, by przy następnym cyklu maleństwa wróciły w Twoim "brzuszku" :*

A ja się zbieram na egzamin! dziękuję za trzymanie kciuków :*

Cześć!
To i ja dolacze do Waszego forum :) Z narzeczonym podjelismy decyzje, ze to juz czas zaczac starac sie o maluszka :) Jestem tym bardzo podekscytowana :) Starania dopiero zaczynamy :) Mam nadzieje, ze dlugo nie trzeba bedzie czekac na dwie kreseczki :) Bralam 5 lat tabletki anty i jakis czas temu odstawilam. Łykam kwas foliowy a na 6 lipca mam wizyte u ginekologa i wtedy wszytskiego sie dowiem:) Nie wiem czy procz kwasy powinnam cos jeszcze łykać?

mila jak by mało problemów było to najpierw ledwie się wyrobiliśmy z pisaniem męża pracy, poszedł dziś do dziekanatu i okazuje się że wpisu nie ma jednego z ekologistyki od promotora swojego i bez tego go do obrony nie dopuszczą, a promotor dopiero na obronie będzie. Właśnie wsiadł w samochód i jedzie do niego do warszawy po wpis. co chwila coś nie tak jest i dziś chyba wszystko mnie przytłoczyło bardzo

Neciuszka...wazne, ze pojechal i mozna go dorwac, bo czasami bywa tak, ze prof wyjedzie gdzies...wiec badz dobrej mysli...pojedzie zalatwi, przystapi do obrony i bedzie dobrze! bycie studentem to ciagle uganianie sie za kims, tak to jest...
szerokiej drogi mu zycz i jakby chcial wstapic na obiad to sie polecam, dzis u mnie pysznie! :tak:

to widzę, że nie tylko ja mam zły dzień... wchodzę na konto a tam pusto, moje oszczędności zniknęły, aż mi się słabo zrobiło, szukam o co chodzi patrze a tam spłata kredytu ale coś mi nie pasowało, bo moją ratę bank zabiera zawsze 1 dnia miesiąca i poszło na inne konto niż zwykle:szok: dzwonię do banku a oni przez tel nic powiedzieć nie mogą, to co dupe w kupe i do miasta bo w naszej miejscowości nie ma tego banku i co się okazało?? Bank z moich pieniędzy spłacił kredyt innej osoby-ot pomylili się, co Wy na to?

wiem kochana :* bardzo nam zależy na obronie w terminie bo to może mieć wpływ na przyszłość w pracy jego jeśli plotki są prawdziwe. a co pojechał na uczelnię to doktorek pojechał sobie wcześniej niż się umawiał. teść pojechał z nim dokładnie jadą do zielonki koło Warszawy. co dobrego masz na obiadek? :-)
miq że co? :szok: dobrzy są, ale rozumiem że ci oddadzą zaraz pieniążki

nie wiadomo kiedy oddadzą a 01.07 i tak zabiorą znowu na spłatę mojej raty, na miejscu w placówce nic nie mogli zrobić, wysłali tylko zawiadomienie do centrali o zaistniałej sytuacji, nawet nie dostałam żadnego pokwitowania, że w banku byłam... normalnie do sądu ich podam za te nerwy:wściekła/y:

reklama
miq...no szok!! :szok: co za cymbaly! a jaki to bank?
Neciuszka...ja mam dzis ziemniaczki zapiekane w mundurkach a do tego schab panierowany w samym bialku (z jaja) i zmielonym siemieniu lnianym i do piekarnika wszystko! chyba bedzie dobre! szkoda, ze ja surowych warzyw nie moge jesc...bo bym jakas salatke/surowke zrobila...

Do góry