reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam się i ja. Nikt za mną nie tęsknił?? hmm.. kciuków też nie widziałam.. ale co tam obrobiłam się na 5 także mam WAKACJE!!! Sil, Lili to wy juz ładnie z rozszerzaniem diety. Ja taka boi d**a jestem i malutka narazie je zupki i obiadki ze słoiczków. No i chrupki kukurydziane i ciasteczka rozmoczone w deserkach a poza tym grube NIC!! chyba musimy nadrobić.
nalaa początki zawsze są trudne, później już będą tylko skoki rozwojowe, ząbkowanie itc, itd ;D
nat. Rozkazuje wszem i wobec, że masz juz jechać rodzić!! No nie daj tyle czekać bo paznokcie wszystkie strace
fifka ale Konradek już silny chłopiec, a jak pewnie stoi. Lili też już jak dojdzie do czegoś to zaczyna stawać

reklama
Ewika, gratulacje :)
Moja właśnie ma za sobą pierwsze jagódki :) Słoiczków staram się nie dawać, mam parę, w razie w, ale zawsze jakiś owoc jest, to dostaje, a słoiczki na wyjazd. Bo moje, co zrobiłam w tamtym roku mi się popsuły :(

WItam sie

Lilly
uściskaj swoją półroczną ślicznotkę Wszystkiego dobrego:)))*

Nala współczuję CI kochana i maluszkowi oczywiście. Oby szybko minęło.

Natkusia widzę że Michasiowi dobrze u mamy i nie zamierza wychodzić:D

Fifka no szczęka mi opadała! Konradek wymiata! Jak on stoi na tych nózynkach! Szok:)

Pyscku trzymaj sie kochana. Współczuje CI bardzo. Nasi bliscy nigdy nie odchodzą. Zostają w naszych sercach i pamięci na zawsze.

Ewika gratuluję zakończenia roku:D:D:D Ale mamy mądre mamusie:)))))

Miq fajna bryka:) Najważniejsze żeby była wygodna w prowadzeniu:)

Kwiatuszku nigdy nic nie wiadomo:)

Moje dziecię obudziło się po 3 i do 6 się wiertolił, jęczał,gadał wszyyyystko robił tylko nie spał. Obudziłam (tak mi się wydawało) Moje szczęście żeby chwilę go popilnował bo pewnie zaśnie ...i za 5 min faktycznie zasnął ale tatuś . No myślałam ze ubiję gada. Oczy mi się same zamykały . Nadrobiłam po 8 ;)
Ale mamy pogode do dooopy . Wiatrzysko taki że łepetynę urywa .

Dzisiaj kończy mi się macierzyński buuuuuu. Wczoraj pojechaliśmy do mojej firmy i mam 45 dni urlopu do wykorzystania:) Do końca sierpnia jeszcze będę miała płacone a później do końca roku biorę wychowawczy. Jakoś sobie poradzimy. Nie chcę oddawać małego do żłobka.

Natkusia rodzisz dzisiaj ?;))))

Dzień dobry, ja tylko na chwilkę wpadłam!!

Ewika no to gratuluję z całego serca!!!! :*:*:* ja w ogóle nie mam weny do obrony i przekładam na wrzesień!! Wstyd mi, że taki ze mnie leń! :zawstydzona/y:

IWASKU no to miałaś ciekawą noc! :-) Bartuś ostatnio przesypia nawet nocne karmienie i budzi się po 7 ale do 9 w ogóle nie woła jeść tylko sam się sobą zajmuję w łóżeczku!!! Jakby nie te przekichane skoki rozwojowe to cudowne dziecko! :-)

A ja mam o 16.30 ten przełożony egzamin, który miałam mieć w ostatni czwartek :/ dzisiaj jeszcze raz sprawdzałam maila czy aby na pewno baba nie wysłała nic z informacją o tym właśnie przełożeniu, no i nie ma!! Nic kompletnie! Więc wcale się nie zdziwię jak pojadę a ona powie, że ona mowiła na 18 a nie na 16.30 :baffled: chyba uduszę kobietę bo dzisiaj muszę ciągnąć ze sobą Tośka a tam taki wiatr, że łeb chce urwać!!

Ma_gda, no to powodzenia, słuchaj, Bartek ma 3 zęby, czy ja ślepa?
Jak ja się cieszę, ze już po obronach ,studiach i całej tej reszcie...

Magda, jak psiak?

ewika gratulacje

magdalena
powodzenia

a ja jestem wściekła mąż też nosz k... k.... k.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

brakuje małżowi wpisu żeby śmieszniej było od promotora z jednego przemiotu promotor będzie wkielcach dopiero w dniu obrony a bez tego wpisu nie może się obronić choć ma przedmiot zaliczony bo mu w dziekanacie nie przyjmą dokumentów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry