reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A gdzie tam przeprosin nie było,pisma też nie tylko wielkie oczy zrobili bo nigdy się z czymś takim nie spotkali,normalnie muszę poszukać jakiegoś radcy prawnego i się dowiedzieć czy o jakieś odszkodowanie mogę się ubiegać a co

reklama
Dzięki Wam bardzo..uznałam że mimo że się nie udzielam już na tym forum, bardzo chciałam się podzielić z Wami tą informacją..:tak: 3majcie KCIUKI!!!!:-)

Jakbym się nie skapnęła to by co miesiąc zabierali 300 zł bo to zlecenie stałe ustawione było
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sleep po prostu brak słów na ten temat mianują się uniwersytetem ale dziadostwo jak nie wiem że się tak wyrażę

martoszka ja się cieszę, że przyszłaś się podzielić wieściami

eh siedzę i znów mam łzy w oczach czy może ktoś mnie trzepnąć? sleep chętna jesteś?

Miq jasne ze sprawdź. Będą się migać ale skoro to ich wina powinni płacić.

Martoocha zaglądaj częściej:) Mam nadzieję że pochwalisz się rosnącym brzuszkiem:D

Własnie co do mapki to całkiem nieźle ten środeczek wypadł ;) Dobra robot Sil !!!!

Neciu jesteście na końcówce więc się nie smutaj. ZObacz ile Was to kosztowało...jeszcze jedna przeszkoda i KONIEC:)*

Netka nie denerwuj się tak :* nic nie poradzisz..

Milia no coś pięknego! Masz to szczęście, że możesz zobaczyć jak Twoje Skarby się tworzą :tak: a w przyszłym cyklu będą już u Ciebie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&!

Martocha Gratki!!! I oczywiście &&&&&&&&&&&&&&! Mam nadzieję, że teraz będziesz wpadać do Nas!! :-)

Miq a to nieźle :szok: My też kiedyś jechaliśmy do bankomatu wieczorem a tu 0zł .. a my obydwoje po wypłatach :sorry2: okazało się, że bank się zawiesił hehe

Dziołszki dzisiaj jestem nie do życia.. brzuchol mnie boli, najbardziej na dole i jakaś taka nijaka jestem.. Mały mi się strasznie wypycha że zaraz skóra mi pęknie :confused2: stwierdziłam z małżonkiem że on może nie wie którędy się wychodzi i próbuje przez skórę się przebić? :dry:

necia: hej... kochana..:( tym wyjazdem tak sie martwisz czy jest coś jeszcze? ty mnie tak ładnie podniosłaś na duchu ostatnio że ja dla ciebie zawsze.. czym chcesz oberwać: ściera, wałek, młot? tylko mi napisz a ja szybko wskakuję do auta i pędzę trzepać!

nat: o raaany.. to może o to chodziii.. wytłumaczcie mu to jakoś.. może latarka i niech idzie w stronę światła;)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku, natka tak się zbiegło ale to nie o to chodzi o ten wpis tylko coś innego :zawstydzona/y: chyba musicie Michasiowi wytłumaczyć którędy się wychodzi :-)

sleep a czysta ta ściera? bo jak nie to wałek wolę.

Ostatnia edycja:
Do góry