reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

milaa brzmi smacznie :-) muszę kiedyś spróbować

to moje dziecko mnie osłabia najlepiej się robi w czystą pieluchę. przebrałam odwracam się żeby iść wynieść tą brudną i słyszłe prrrrrr i co znów się przewinąć trzeba było :-D

reklama
Hej dziewczonki :-)

Przyszłam Was nadrbiać :-) jak zawsze jest co :tak:z Julią siedzimy sobie na łóżku, ona się bawi zabawkami ja siedzę na necie i jest pięknie!!! dziś nie ma już śladu po ostatnich ciężkich chwilach :tak: tfu tfu!!! od sto razy odpukać w niemalowane :-p Normalnie moje dziecko nareszcie do siebie wróciło :-):rofl2: znowu jest taka ciągle roześmiana, bawiąca się i zadowolona :) nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :) chyba wiedziała, że dzisiaj mamusia zostaje z nią sama na cały dzień i nie chciała niczego utrudniać :-p

Fifka nooo z tym łóżkiem to coś o tym wiem :p Julia też jest Jasiem wędrowniczkiem, i za każdym razem kiedy spała ze mną dostawałam zawału ze strachy że spadnie, tym bardziej, że łóżko mieliśmy ustawione na środku pokoju tak, że z każdej strony była wolna przestrzeń.... a że ostatnio Julia pokłóciła się ze swoim łóżeczkiem i cały czas śpi ze mną w łóżku to postanowiłam zrobić przemeblowanie, teraz sypialni wygląda nawet lepiej, a i ja śpie dużo spokojniej, bo Julia teraz nie ma możliwości spaść:tak:
A co do tego jedzonka to też się z tym zgadzam:tak: jest jeszcze jedna metoda na rozszerzanie diety zmniejszająca ryzyko, że dziecko będzie niejadkiem, ale o tym napisze na nowym wątku, jak go w końcu założę :-D
A z tym staniem Konradka, to na prawdę SZACUN!:szok:

Sil, w sumie przecież nikt nigdy od przypraw nie umarł :) więc nic złego się nie stanie jak delikatnie doprawimy :) a to też jest poznawanie nowych smaków :tak: Ja dzisiaj Julii na śniadanie zrobiłam jajeczniczkę z byłką z masłem, i ta jajeczniczkę symboliznie osoliłam :tak: Julia wcinała aż jej się uszy trzęsły:-D chociaż zrobiłam z dwóch jajek i się podzieliłyśmy :tak:
No i przedewszytskim WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji pół roczku Domi!!!!!!!!:-):-):-) Buziaczki dla niej wielkie :tak: jeju jak ten czas leci :happy2: i gratuluję sprzedaży kolejnego artykułu :tak:
Aaaaaa i świtna mapka!!! ojoj, ależ my rozrzucone po całej Polsce :szok:

Nalaa współczuję ciężkich chwil z Alusiem :( nie martw się, wszystkie złe dni się kiedyś kończą nasze się właśnie dzisiaj skończyły :) jakos trzeba przetrwać....

Natkusia
Już mi rodzić!! marsz!! :tak:;-)

Miq jaki fajny wózioooo!!:tak: śliczny :) i taki ciekawy z wyglądu :) podoba mnie się :tak:

Neciuszka oojoj z tym wpisem :baffled: oby się wszystko udało!!!! a daleko macie do tej Warszawy?

Sleepy tak teraz sobie patrze na Twój suwaczek to co Ty kobito od siebie chcesz?! piękne masz BMI! :tak:

Ewika gratuluję obrony!!! super!!! jak dobrze, że masz to już z głowy :tak: a rozszerzaniem diety się nie martw, i na Was przyjdzie pora :tak:

IWASKU
Kochana, to chyba nie było do mnie :-p pewnie do Sil bo Domi kończy dzisiaj pół roczku :tak: buziaczki dla Ciebie i Igorka :*
No i współćzuję ciężkiej nocki, oj te nasze szkraby potrafią zaleźć sobie odpowiednią porę na buszowanie :-p;-)

Magdalena kciui zaciskam za egzamin &&&&&&&&&&&& :tak: oby babka była słowna i zrobiłą go o czasie... a Batruś na pewno Ci szczęście przyniesie :-)

Kwiatuszku kciuki za ten cykl!!! &&&&&&

Milia piękne te Twoje maleństwa!!! :tak: Buzi dla nich od Cioci Lili :-) w następnym cyklu na pewno wrócą z Tobą do domku :*:*:*
No i tak jak Neciuszkę mnie teżseks na szkiełku rozbawił :-D dobre :-D

Monalisa witamy na forum i rozgość się :tak: kciuki za szybkie zafasolkowanie :-)

miq o matko!!!! to takie rzeczy się zdażają?! nie dziwię Ci się, że słabo Ci się zrobiło jak zajrzałaś na konto :szok:
Jakieś konkretne przeprosiny by się Wam należały

Ja teraz znowu tak z biegu, bo mimo, że byłyśmy już na jednym spacerku to teraz po obiadku suniemy na następny :tak: więc jak wrócę to się odezwę :* do później!!! :*

haha Lilly dokładnie:D Pokiełbaqsiło mi się :D:D:D:
Nie pierwszy raz już....:confused::-D
Miałam pytać kiedy powstanie obiadkowy temat?;)
Ciesze się że Julci już lepiej. Nic tak nie cieszy maminego serducha jak usmiechnięte szczesliwe dziecko. Oby tak zostało:)

SIL więc jeszcze raz wszystkiego najsłodszego dla Dominisi:D

Milia śliczna fotka. Tez pierwszy raz widzę coś takiego:) Niesamowite:) Trzymam kciuki za maluszki&&&&

Miq ale jaja! Ja bym nie wyszła od nich bez pisma. Wiesz ze u nas biurokracja to nr 1. Powinni CI zapłacić odsetki za każdy dzień. Jak nam sie zdarzy spóźnienie z wpłatą od razu dowalają odsetki karne;/ Nie denerwuj się i zyczę szybkiego wyjaśnienia sytuacji!

Neciu przynajmniej kulturalnie maluszek zaczekał na pieluchę:) Ja nie miałam takiego szczęścia i nie dość że chciał przygasić mamusię uzywając swojej sikawki to jeszcze tak sie skupił chłopaczyna że miałam pościel do przebrania;) Wszystko przed Tobą D:D:D:D
Kiepsko z tym wpisem wyszło ale najważniejsze że będzie go miał!Obrona pójdzie gładko więc życzę awansu!!!! :)

MonaLisa witamy w naszych progach:) Życzę CI szybkiego zafasolkowania i mam nadzieję że spodoba Ci się nasza grupka wsparcia oparcia i wiedzy wszelakiej:)

Ostatnia edycja:
Iwasku hihi no tak z chłopakami niebezpieczna sprawa :-D ale Małgosia najbardziej lubi tatę obsikiwać jak ją przewija, a i kupkę też nam nie raz zrobiła zanim pieluszka czysta podłożona została, choć ostatnio upodobała sobie robienie chwilę po przewinięciu w czystą. ale cieszę się bo to druga dziś a nie robiła 1,5 dnia a jak robi to taką paskudną zieloną. jutro robimy morfologię to w piątek powinna zapaść decyzja czy już żelazo możemy odstawić. mam nadzieję że droga im spokojnie minie i teraz już wszystko gładko pójdzie i skończy się awansem rzeczywiście.

Martoszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze więcej i więcej żeby dzidzia była sobie u ciebie przez 9 mcy :*

Martoocha to GRATULUJĘ i trzymam kciuki! Życzę spokojnych 9-m-cy i zdroewej rumianej dzidzi:)

Neciu
widac lubi czystość :-D Ja się juz nauczyła i podkładam pieluszkę w razie niekontrolowanego wypływu tego i owego;)
Własnie też jestem w trakcie podnoszenia poziomu żelaza ale naturalnymi sposobami bo Igorek ma wyniki na pograniczu normy. Mam nadzieję że się uda i nie będe misiała sięgać po żadne środki farmakologiczne.
Tak po 4 m-cu mój niunio robił kupke raz na kilka dni i podobno tak może być . Ważne żeby nie było wzdęć. Ostatnio pobił rekord bo 5 dni nic nie było i gdy zabrałam się za aplikowanie czopka ....poooszło bez pomocy:)

I przyszło nam zachwycać sie kupkami :-D

Ostatnia edycja:
Martocha kciukaski cały czas zaciśniete dlatego tesciki blade ale zobaczysz bedzie wszystko dobrze
Miq co za frajerzy z tego banku
Witam nową kolezanke i jeszcze cos komus mialam odp i jak zwykle skleroza
Milia maluszki cudowne wlasnie ostatnio ogladalam program jak komorki sie dziela itd

reklama
po pierwsze mapka: No masz ci los.. wiedziałam że środek nas wszystkich niechybnie wypadnie w Gdyni! Zapraszam!:-D

necia: nie rozumiem tej sytuacji. U mnie na uczelni było tak, że jak jakiś pawian się nie pojawiał/wyjechał/uczył na innej uczelni to podpis dawał kierownik katedry a jak i on nie mógł, to dziekan. Co za absurd żeby trzeba było za pajacem tyle kilometrów gnać:szok::szok: biedna się nadenerwujesz:* Pomyśl, że to już prawie koniec!

milia: Łał... dziwnie się patrzy na takie zdjęcie. Małe ludziki.. niesamowite! Obyś już niedługo miała jednego zainstalowanego!

sil: buziak dla domi:*

monalisa: witamy w naszych skromnych progach!

miq: zaniemówiłam po przeczytaniu.. serio.. świat jest dziwny. a ty byś się spróbowała pomylić i wysłać gdzie indziej:crazy:

lilly: od żartów to ja tu jestem, tak?:cool2: ma być 55 i bez dyskusji mi tu!
Cieszę się że małej lepiej:) U mnie też jakieś postępy chyba(tfu tfu)! Oby ten bobotic podziałał

martocha: AAAAAAA!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry