reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nat. Rozkazuje wszem i wobec, że masz juz jechać rodzić!! No nie daj tyle czekać bo paznokcie wszystkie strace

Hehe sobie możesz rozkazywać.. mój syn mnie nie słucha, ojca się nie boi a myślisz, że przestraszy się Twojego rozkazu :-p:sorry2:

Natkusia rodzisz dzisiaj ?;))))

BARDZO CHĘTNIE!!! :tak:

Ojj dziewczyny.. nawet nie wiecie jakbym już chciała się rozpakować :sorry2: a tu ciągle nic eh..

Pyscek trzymaj się jakoś :* Ty o nas się nie martw, że zaniedbujesz forum.. teraz masz inne sprawy na głowię.. Jakbyś chciała się wygadać to na pw.. :*

Nala kurcze szkoda z tym karmieniem.. no ale też bezsensu żebyś cierpiała :dry: trzymam kciuki za Was :*

Sleep nie wkurzaj mnie :-p chcesz Michała to go wyciągnij siłą bo inaczej nic nie działa.. Jak tam Fifi?

Iwasek no to ładny nazbierał Ci się urlop :-) nie dziwie się, że nie chcesz Małego zostawiać.. Swoją drogą od jakiego wieku można oddać dziecko do żłobka?

Mag Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Netka osz kurde.. jak nie urok to sraczka :wściekła/y: nie ma jakieś opcji? No przecież bez sensu żeby przez taką głupotę nie mógł się bronić :sorry2:

Lecę robić obiadek bo małż zaraz wraca..
wpadnę później! No chyba że wyląduje na porodówce :-D

reklama
sil, natka promotor jest z warszawy mąż ma dzwonić do niego teraz czekam na telefon co ustalili. do piątku trzeba złożyć dokumenty w dziekanacie. wszystko by było ok nawet mógłby się bronić we wrześniu gdyby nie to że jego kierowniczka odchodzi i chodzą plotki że to mój mąż miałby ją zastąpić, dyrektor drukarni dopytuje kiedy obrona, ksiądz - prezes to samo. będzie trzeba to nie wiem kiedy i jak ale pojedziemy do niego po ten p... wpis bo jak był 3 razy na uczelni to tamten wcześniej wyszedł niż mówił że będzie.

Witam ale dziś dużo pisały że szok nadrobienia pozniej bo m na kompie q moj okazalo sie ze naprawa 400zl..a nowy 800 wredne...
My po szczepieniu niunia wazy 5300g i co mi powiedziała p rozszerzeniu diety niuni ze mam zacząć od zupki jazynowej.. co o tym myslicie?

Silsil Ja z poznania

Ostatnia edycja:
czesc kochane, od razu przepraszam za moja nieobecnosc, ale jakos musialam odchorowac to, ze maluszka nie wzielam ze soba, poza tym z tego wszystkiego zapomnielismy zaplacic za net i jakos tak klka dni poswiecilam SOBIE na powrot do rownowagi!!! juz nie moge sie doczekac @ i kolejnego cyklu, bo wroce wtedy po moje malenstwo!
oto obiecana fotka Zobacz załącznik 478070 po lewo moje maluchy po metodzie ICSI (wprowadzanie plemnika specjalna pipeta do komorki) a po prawej IVF (czyli seks na szkielku komorke otacza sie plemnikami i najsilniejszy sie do niej przedostaje)

co tam u was dobrego? Natkusia jeszcze Michal nie na rekach mamusi?:-)

reklama
Wiem, tylko wiesz, ona była w środku i podejrzeć nie mogłam ;) a tu widzę :) cud na moich oczach, musisz się czuć niesamowicie :) I niech sobie kościół mówi, co chce, cud życia tu też jest... może nawet większy

Do góry