reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie umiem się doczekać :-D

Ja mam 161cm wzrostu i ważę 75 :szok: co prawda przy ciąży waga poszła mi w górę tylko 6kg ale przed ciążą ładnie wpadłam w lekką nadwagę :zawstydzona/y: ja bym chciała min do 60 i to jest mój cel :tak:
Cieszę się, że przy karmieniu można spokojnie ćwiczyć.. gdzieś słyszałam że jak matka ćwiczy to mleko cieknie siurkiem :-D

reklama
Nat: no w końcu na ciebie trafiłam!:) Biedna namęczysz się też w tej ciąży..Ale zobaczysz michasia i zapomnisz w sekundę;)
A dąłączyć oczywiście że możesz! nim nas więcej tym lepiej:D A żeby dołączyć do kameralnych to tzrebabyło kogoś poprosić.. magdę?:/ Fifka, pomóż;P

no ja nie wiem czemu jeszcze mnie na kameralnych nie ma :-p;-)

Sleepy trzeba przeżyć.. a nagroda jest wspaniała :-) chociaż i tak ostatnie dni są łaskawe dla mnie i czuję się bardzo dobrze :tak: a co tam u Was? Już wiesz co z tym macierzyńskim?

Aaaa dzisiaj dostałam meila, że wyszły do mnie literki na ścianę :-):-) to mi najbardziej sprawia radochę z całej wyprawki :-D

jeszcze nie wiem. przyjdzie pewnie pod koniec czerwca na ostatnią chwilę.. Ale przyjdzie i już! Nie dopuszczam już innej myśli bo słabo by było;P

Jak przyjadą literki to się oczywiście chwalimy droga Pani...;)

Cześć dziewczynki....:-)

Zajrzałam tylko po to aby się z Wami przywitać i poinformować, że żyję :-D.....

Teraz zmykam....

Całuski :-)

Witajcie kochane
jedząc śniadanko ładnie Was nadrobiłam i tak się zastanawiam do jakiej wagi ja dojdę, jeszcze rok temu ważyłam 46 kg, jak przeszliśmy na swoją kuchnię, jadłam co lubię to doszłam do 50 i z taką wagą zaczęliśmy starania a teraz już pewnie z 9 na + jutro się zważę przy okazji zdj brzuszka

a teraz kolejny nr teściowej, wczoraj mąż blenderem miksował sobie truskawki a po chwili teściowa wpada bez pukania, stanęła w drzwiach i się rozgląda nic nie mówi, po chwili mówi, że wpadła zobaczyć ile dziur nawierciliśmy:szok: co za głupie babsko

No to czekamy na Mag

Sleepy no obyś dostała, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&! A literkami od razu się pochwale, nie inaczej ;-)

Miq co za babsztyl :-D a nie możecie się od środka zamknąć żeby sama nie wchodziła? Jak dla mnie to lekka bezczelność..

Witaj Sun :-) co słychać?

reklama
Hej Nicola jak tam samopoczucie? :tak:

Miq to mój teść też dzisiaj sie popisał... pożyczył od nas blender i dzisiaj z rana przychodzi i do mnie ze nie potrzebnie go kupiliśmy bo jest do d.... i nie mieli... i ze musimy go na reklamację oddać... ja nie mogę... jak człowiek nie potrafi sie nim obsługiwać to nie dziwne że nie mieli... :sorry:

Natkusia ale ty jeszcze w ciąży jesteś! Więc się waga nie przejmuj póki co! Jak ci mały wyjdzie z brzuszka, odejdą wody, urodzisz łożysko i ogóle woda przestanie zatrzymywać się w organizmie to zobaczysz ze tak źle ie będzie :tak: Ja po ciąży wyglądałam super! Dopiero później mi sie przytyło karmiąc małego... :sorry: A i podaj mi na Pw swpje dane! Mam kilka pięknych ciuszków typowo chłopięcych to ci wyślę :-)

Sleepy ty też podaj swoje dane na PW :-) Tobie tez wyśle kilka ładnych chłopięcych ciuszków! :tak: Bo Konrad już z 68 powoli wystara więc się troszke ich zebrało ;-)

Do góry