reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka jak ty moglas gdzies widziec jak ja dopiero to w srode nagralam i nie mialam jak wrzucic na neta bo u gdziadka to net powolny ze ledwo co strony otwiera ...

ael no ty to teraz masz co biegac za dzieckiem jak samo chodzi ;-) moja od 3 dni zasypia o 22 a o 21 je a o 20;30 kapiel ;-)

reklama
Nicolu tak to mój synek! I dziękujemy :-D

Co do testów, robi się je codziennie mniej więcej o tej samej porze - najlepiej po południu lub wieczorem (NIGDY Z PORANNEGO MOCZU! bo wtedy mogą wychodzić ci wyniki fałszywie pozytywne) i lepiej nic nie pić przez jakis czas (godzinę - dwie przed zrobieniem testu)

Atan
a ty na wystawianych nie dodawałaś? Kurcze dałam bym głowę ze go widziałam... albo mi sie po prostu kojaży ze zdjęciem jakie kiedyś wstawiałaś...

zdjecie miala kiedys w tym bodziaku od magenty ;-) moze ci sie kojarzyc na wystaranych jeszcze nie dalam filmiku ;-)
nicola no dokladnie tak z testami trzeba robic ;-)

Ael mój już od 20 śpi! I tak aż do 7! (w nocy jedna krótka pobudka na niamu)

A Wiktorek łysy jak kolanko! :-D Słodko spi!

Nicola dokładnie tak! Jak je kupisz i będziesz stosować to pytaj śmiało jak będziesz miała wątpliwości bo ja je długo stosowałam :tak:

Mykam spac! Dobranoc! :*

Fifka ślepoto idź do okulisty :p Łon łysy nie jest, tylko ma strasznie jasne włoski a są długie, tylko na zdjęciach nie widać.
Spał normalnie na boczku, nagle się przebudził, obok niego asekuracyjnie była poduszka. Podniósł się, popatrzył na mnie, po czym walnął w poduchę i spał dalej :-D

reklama
Do góry