reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
myslałam że was nadrobie ale za dużo tego a mam mało czasu

Życze wszystkim mamą samych cudownych ,szczęśliwych i radosnych dni oraz żeby wasze pociechy były grzeczne, zdrowe i pełne radości no i oby staraczki szybko stały się mamami

Ja dzisiaj byłam na Adusią na badaniu bioderek i jes wszystko git, a lekarz powiedział że ma tak wszystko rozwinięte jak dziecko 3 miesięczne, nie weim czy to dobrze czy nie ale ważne że zdrowa.

neciuszka: jak twoja po szczepice juz nie jest marudna ? a brałas tą 5w 1 czy 6w1 ?

Magd.a
już wróciłas ?wózek cały tylko trzeba było dokręcić śrubkę i można jeżdzić, ale miałam stracha, dobrze że ją znalazłaś, , a no i dizekujemy za sukieneczkę jest śliczna jak mała wystroję to pokażę :-)

Ja mam dzisiaj taki bałagan w domu że szok i nic nie posprzątam, bo
1. ni chce mi sie
2. zaraz jedzimy na zakupy
3. potem do mojej mamy i później do teściowej

Dziewczyny mam pytanie o nacięcie krocza :
niby juz mi się to nacięcie zagoiło ale na "bliźnie" mam zaczerwienienie , piecze mnie i jakby pęcherzyk który peka się robi co mam z tym zrobić, czy to coś sie dzieje, bo wizyte u gina mam dopiero na 13 czerwca,

witam wszystkim mamusiom duzo zdrowka i pociechy z dzieci a staraczka szybkich 2 kreseczek ;-)

lamiav niestety nie pomoge z kroczem bo nie mialam nacietego...

zafasolkuje lucja sliczna ;-) rosnie ze hej ;-)

Mamuśki!! Wszystkiego dobrego z okazji Waszego święta!!

images.jpg

Oczywiście wszystkiego dobrego również przyszłym mamom!

No a ja dzisiaj byłam już u mamy! Dostaliśmy od znajomej całą reklamówę ciuszków! :-) Część praktycznie jak nowa!! Tak wiięc będziemy Konradka stroić!

Ostatnia edycja:
Wszystkim mamusiom obecnym,zaciążonym,staraczkom i posiadającym swoje aniołki wszystkiego naj naj,dużo.zdrowia,szczęścia i cierpliwości;-)
Ps. Atan wrócę jeszcze do Twojej lekarki,brak słów,jak można mieć tak lekceważące podejście do małych dzieci...
Aha i co mnie jeszcze lekko.zdenerwowało?pousuwane posty nicoli,to.zaburza pracę forum,i utrudnia nadrobienie poprzednich stron

A ja dzisiaj z mężem bardzo aktywnie pracujemy-stawiamy altankę:-)

reklama
Wszystkim mamom, tego co najlepsze a straraczkom szybkiego zafasolkowania:-)

ja dzisiaj ide na spotkanie z kolezankami, takze wreszcie jakies urozmaicenie moich dni:-)musze jakos powoli tego mojego syna pobudzac do wyjscia, bo tak mnie wszyscy straszyli przedwczesnym porodem a tu jakos dzidziusiowi sie nie spieszy do wyjscia:-)oczywiscie to dobrze i niech sobie siedziu w brzuszku tak długo jak chce i potrzebuje;-) miłego dnia wszystkim

Do góry