reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku :)) Przepraszam Cię najmocniej że ostatnio nie odebrałam tele ale jestem tak zabiegana że nie wyrabiam na zakrętach i często nie słyszę że mi cosik dzwoni :(

Na świętą noc mnie przygnało:)
Widze że emocjonująco dzisiaj było.
Atanku AMelcia dobrze sobie radzi a pseudo lekarką nie zawracaj sobie głowy choć wiem że nie jest łatwo bo Cię nastraszyła. Ważne że Ty wiesz co potzrebuje Twoja niunia:)

Madziulki wszystkiego Naj!!!!!!!!

​Sleep dzwoniłam ...chciałam śpiewać a tu piiip piiip ;)

dziękuję :) na mamę czeka operacja, chociaż na razie nie chce, więc lekarze robią co mogą aby zwalczyć ból - trzustki, wątroby i woreczka, więc leży pod kroplówką z antybiotykiem i zażywa garść lekarstw. Z babcią coraz gorzej :( wczoraj miała 3 palec amputowany, jest coraz słabsza, nie może wstać i trzeba ją karmić bo sama nie ma siły zjeść :(

A jak tam Amelka ?? ucałuj ją od ciotki :)

Ostatnia edycja:
no iwasku w koncu dotarlas ;-)
ojoj pyscku ty to msz strasznie w domku .. wspolczuje <glaszcze>

dziekuje ci za dobre slowa ale po prostu kobieta mnie zdenerwowala ze hej a jak ty dotarlas z malym ciuszki wysuszylasc jakos?czy w brudnych jechal?
iwasku jak znajdziesz zbedne pajace to wiesz jestem chetna ;-)

zmykam spac dobranoc ;-)

Ostatnia edycja:
Hahaha...piekna damo.. Cale szczescie ze nie uslyszalam telefonu bo bys naduzyla swego talentu wokalnego na daremno!:p obchodze imieniny 29maja:) ale dziekuje za dobre checi:*

reklama
Do góry