reklama
Pyscek
:)
Atanku ) Przepraszam Cię najmocniej że ostatnio nie odebrałam tele ale jestem tak zabiegana że nie wyrabiam na zakrętach i często nie słyszę że mi cosik dzwoni
Na świętą noc mnie przygnało
Widze że emocjonująco dzisiaj było.
Atanku AMelcia dobrze sobie radzi a pseudo lekarką nie zawracaj sobie głowy choć wiem że nie jest łatwo bo Cię nastraszyła. Ważne że Ty wiesz co potzrebuje Twoja niunia
Madziulki wszystkiego Naj!!!!!!!!
Sleep dzwoniłam ...chciałam śpiewać a tu piiip piiip
Widze że emocjonująco dzisiaj było.
Atanku AMelcia dobrze sobie radzi a pseudo lekarką nie zawracaj sobie głowy choć wiem że nie jest łatwo bo Cię nastraszyła. Ważne że Ty wiesz co potzrebuje Twoja niunia
Madziulki wszystkiego Naj!!!!!!!!
Sleep dzwoniłam ...chciałam śpiewać a tu piiip piiip
Pyscek
dziękuję na mamę czeka operacja, chociaż na razie nie chce, więc lekarze robią co mogą aby zwalczyć ból - trzustki, wątroby i woreczka, więc leży pod kroplówką z antybiotykiem i zażywa garść lekarstw. Z babcią coraz gorzej wczoraj miała 3 palec amputowany, jest coraz słabsza, nie może wstać i trzeba ją karmić bo sama nie ma siły zjeść
A jak tam Amelka ?? ucałuj ją od ciotki
A jak tam Amelka ?? ucałuj ją od ciotki
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no iwasku w koncu dotarlas ;-)
ojoj pyscku ty to msz strasznie w domku .. wspolczuje <glaszcze>
dziekuje ci za dobre slowa ale po prostu kobieta mnie zdenerwowala ze hej a jak ty dotarlas z malym ciuszki wysuszylasc jakos?czy w brudnych jechal?
iwasku jak znajdziesz zbedne pajace to wiesz jestem chetna ;-)
zmykam spac dobranoc ;-)
ojoj pyscku ty to msz strasznie w domku .. wspolczuje <glaszcze>
dziekuje ci za dobre slowa ale po prostu kobieta mnie zdenerwowala ze hej a jak ty dotarlas z malym ciuszki wysuszylasc jakos?czy w brudnych jechal?
iwasku jak znajdziesz zbedne pajace to wiesz jestem chetna ;-)
zmykam spac dobranoc ;-)
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Dla zainteresowanych nowe fotki w galerii w moim profilu :-)
Nie mam kiedy tutaj wejść, bo ciągle coś robię lub gdzieś kursuję i tak w koło Macieju :-(
Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok.
Nie mam kiedy tutaj wejść, bo ciągle coś robię lub gdzieś kursuję i tak w koło Macieju :-(
Pyscek
Dla zainteresowanych nowe fotki w galerii w moim profilu :-)
Właśnie obejrzałam wszystkie zdjęcia śliczna córcia ) i jaka już duża
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Hahaha...piekna damo.. Cale szczescie ze nie uslyszalam telefonu bo bys naduzyla swego talentu wokalnego na daremno! obchodze imieniny 29maja ale dziekuje za dobre checi:*
reklama
Pyscek
uciekam spać Dobranoc :***
Podziel się: