reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nicole bardzo wątpię, że kuzynka od razu po @ zaszła w ciążę, bo to jakoś po prostu niemożliwe, biorąc pod uwagę, że owulka następuje mniej więcej po 14 dniach od @. A raczej nikt nie odnotował wystąpienia owulacji od razu po zakończeniu @.
Okres po skończeniu @ to są niepłodne dni. Ja kilka razy z moim Pawłem po skończeniu @ kochaliśmy się bez zabezpieczenia i zaszłam w ciążę normalnie w owulację.

reklama
Nicole się nie gniewamy rozumiemy. W tamtym roku mieliśmy podobną sytuację z inną dziewczyną :-)

Ja bym Ci radziła kompletnie wyluzować, bo same starania plus jeszcze okropna presja rodziny może Cię zblokować. A tak to możesz się starać i starać bez rezultatu.

ael spoznione zyczenia imieninkowe sto lat spelnienia marzen duzo sianka i pociechy z synka ;-)
zmierzylam niunie i ma 63cm glowa 40,5cm waga wedle mnie 4820g ;-) musze kupic pajace bo brak ktos chce sprzedac na 65 68 ?

Nicole tamta dziewczyny pisała do admina o usunięcie konta, potem zarejestrowała się pod nowym nickiem.

Atanku dziękuję, ale to nie teraz mam imieniny :-)

Nicola nie gniewam się, jasne jeśli sie boisz to kasuj, ja tylko myślałam ze cos powiedziałyśmy nie tak i chcesz od nas odejść :zawstydzona/y: Zaraz przeczytam Pw :*

Oj kochana Ael ma rację... kurcze chora ta twoja sytuacja... ta presja ciebie może zablokować jeśli chodzi o fasolkę... ja przewiduje ze ty już się blokujesz dlatego do tej pory nie zaszłaś... a co na to maż?

Nie ta dziewczyna po prostu usunęła profil i założyła nowe konto pod innym nickiem

I nie wierz w takie bajki... jasne są dziewczyny ze raz i są w ciąży... ale z reguły to nie jest takie proste..

reklama
Do góry