Hej Dziewczyny!!!! jak tam u Was? Ja w końcu doszłam do siebie i postanowiłam znów zacząc staranka tak wiec miesiaczka była 14.01 a potem sexsik i sexsik bardzo bym chciała zeby sie udało za pierwszym razem Po zabiegu troszkę zmienił mi sie cykl jest krótszy trwa 25 dni, od 4 dni miesze tempkę ale pod paszka i cały czas jest 37 stopni ale wiem ze taka temperatura jest po owulacji a w dniu @ spada ale trzymajcie goraco kciuki zeby nie spadła !! Bo w tedy bede najszczęśliwszą osoba na świecie
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A tu bez pytania pozwole sobie wstawić fotki mojego szkraba! :-)
Zobacz załącznik 432457 przed imprezą u teściów w niedzielę
Zobacz załącznik 432458 a tu dziś przed wizytą u lekarza :-)
Claudusia trzymam kciuki i życzę Ci z całego serca żeby jak najszybciej się udało :*
Zobacz załącznik 432457 przed imprezą u teściów w niedzielę
Zobacz załącznik 432458 a tu dziś przed wizytą u lekarza :-)
Claudusia trzymam kciuki i życzę Ci z całego serca żeby jak najszybciej się udało :*
Claudusia no to się cieszę,że u CIebie już wszystko ok i do nas wróciłas trzymam mocno kciuki za ten cykl...oby zakończył się zaciążeniem
A kiedy chcesz testowac??bo jak cykle masz 25dniowe to chyba juz jestes po terminie @???
Jakies przeczucia??
Magdalena super fotki a synek faktycznie rośnie
A kiedy chcesz testowac??bo jak cykle masz 25dniowe to chyba juz jestes po terminie @???
Jakies przeczucia??
Magdalena super fotki a synek faktycznie rośnie
Ostatnia edycja:
miq
Fanka BB :)
ależ mi się chce spać, jak ja już bym chciała być po wizycie u lekarza,a to dopiero jutro o 19 ah byłabym spokojniejsza
ma_gdalena śliczy synuś
ma_gdalena śliczy synuś
ależ mi się chce spać, jak ja już bym chciała być po wizycie u lekarza,a to dopiero jutro o 19 ah byłabym spokojniejsza
ma_gdalena śliczy synuś
mig a coś się dzieje?? czemu spokojniejsza?? możesz niewiele jeszcze zobaczyc ale dobre umiejscowienie i istnienie ciąązy napewno ci potwierdzi
Pyscek
:)
Witacie,
No chociaż jedna duszyczka o mnie pamiętała :-) Mili dziękuję :**
Fifka Twój synek jest śliczny przystojniacha, a i widzę,że Ty też świetnie wyglądasz po porodzie
Neciuszka kochana będzie dobrze :-) słuchaj co dziewczyny mówią, i lekarze a będzie już coraz lepiej a jak tam spotkanie z koleżanką udane, dogadałaś się z jej partnerem
Aga co do dupka to łyka się go :-) ja go miałam przez kilka miesięcy, brałam go rano przy śniadaniu żadnych skutków ubocznych nie miałam.
Magdalena pościel śliczna, a co do wizyty u pediatry to widzę że masz małego głodomorka i bardzo dobrze lepiej niech przybywa na wadze niż ma tracić
Claudusia trzymam kciuki za Ciebie :-) oby się udało
Madziulek, Sun, Mili, Aguś – jak tam u Was ?? Kiedy testujecie ??
Wszystkie mamuści jak się czujecie ??
Atanku i jak wczoraj jedzonko od mężą smakowało jak się czujesz ??
Ael kochanie jak się czujesz ?? Co tam u Wiktorka ?? mam nadzieję,że humor już lepszy buziaki przesyłam na poprawę :*:*:*
Fasolko a Ty kiedy do fryzjera idziesz ?? malujesz ścinasz włoski ??
Jeśli o kimś zapomniałam przepraszam :-(
No chociaż jedna duszyczka o mnie pamiętała :-) Mili dziękuję :**
Fifka Twój synek jest śliczny przystojniacha, a i widzę,że Ty też świetnie wyglądasz po porodzie
Neciuszka kochana będzie dobrze :-) słuchaj co dziewczyny mówią, i lekarze a będzie już coraz lepiej a jak tam spotkanie z koleżanką udane, dogadałaś się z jej partnerem
Aga co do dupka to łyka się go :-) ja go miałam przez kilka miesięcy, brałam go rano przy śniadaniu żadnych skutków ubocznych nie miałam.
Magdalena pościel śliczna, a co do wizyty u pediatry to widzę że masz małego głodomorka i bardzo dobrze lepiej niech przybywa na wadze niż ma tracić
Claudusia trzymam kciuki za Ciebie :-) oby się udało
Madziulek, Sun, Mili, Aguś – jak tam u Was ?? Kiedy testujecie ??
Wszystkie mamuści jak się czujecie ??
Atanku i jak wczoraj jedzonko od mężą smakowało jak się czujesz ??
Ael kochanie jak się czujesz ?? Co tam u Wiktorka ?? mam nadzieję,że humor już lepszy buziaki przesyłam na poprawę :*:*:*
Fasolko a Ty kiedy do fryzjera idziesz ?? malujesz ścinasz włoski ??
Jeśli o kimś zapomniałam przepraszam :-(
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Pyscku ja też wolę głodomorka bo przynajmniej nie martwię się, że coś jest nie tak... a ja tak się bałam, że mały niedojada bo karmię tylko piersią...
Pyscek
:)
hehe dzieci lubią robić psikusy swoim rodzicom :]
miq
mig a coś się dzieje?? czemu spokojniejsza?? możesz niewiele jeszcze zobaczyc ale dobre umiejscowienie i istnienie ciąązy napewno ci potwierdzi
nie wszystko ok, tylko nie mogę wciąż uwierzyć, że jest tam małe życie, jak zobaczę chociaż kropeczkę to uwierzę. Chciałabym powiedzieć rodzicom i teściom bo też czekają na taka wiadomość, ale muszę być pewna, ze jest ok
reklama
zafasolkujęodzaraz
Do lekarza się nie dostałam na piątek, bo lekarz na urlopie. Więc idę tak jak miałam iść, czyli w poniedziałek.
Sog do fryzjera idę w poniedziałek na podszczyżyny bo wyglądam jak strach na wróble. A w końcu na L4 też trzeba wyglądać ;-)
miq ja też tak myslałam, ze po pierwszym usg uwierzę. Niby uwierzyłam, ale o ciąży zaczęliśmy z mężem rozmawiać dopiero po pierwszym trymestrze. Na początku traktowaliśmy tak jak by jej nie było.
Sog do fryzjera idę w poniedziałek na podszczyżyny bo wyglądam jak strach na wróble. A w końcu na L4 też trzeba wyglądać ;-)
miq ja też tak myslałam, ze po pierwszym usg uwierzę. Niby uwierzyłam, ale o ciąży zaczęliśmy z mężem rozmawiać dopiero po pierwszym trymestrze. Na początku traktowaliśmy tak jak by jej nie było.
Podziel się: