reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejo ja też ostatnio nie mam kiedy wejść na forum... Bartuś ma brzuszkowe przeboje :-( poza tym, ze wczoraj w nocy przespałam 3 godziny to o 7 już musiałam wstać bo jechałam na ostatni egzamin... potem teście mieli imprezę - srebrne weselę! Nic przyjemnego dla mnie z takim maluchem :/ ani jak się rozebrać tam i go nakarmić ani nic,... tylko się wymęczyliśmy oboje i tyle.

Widziałam, że Donia rodziła... i urodziła :-p a więc gratulacje kochana zdrowej Amelki!!!!!!! :*:*:*:*
były może jakieś fotki albo cuś??????

Ael odpisałam Ci co prawda dopiero po 10 ale nie doszedł mi raport i nie wiem czy dostałaś wiadomość....

reklama
A w ogóle to małemu wszystkie śpiochy 56 są już przyciasne... body jeszcze dają radę ale śpiochy jak mu założę to mu palce u stóp podwija do góry :-D więc wyciągłam wczoraj wszystkie torby z tymi większymi ciuszkami i się okazało, że nie mam tam ani jednego ubranka w rozmiarze 62 ani 68... wszystko 74 albo 80 i wyżej, więc czekają nas zakupy :-) z czego się nie miara cieszę :-p

Miq trzymam kcikasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! :*
Neciuszka zrobiłaś mi smaka tym ciastem :dry:
Donia GRATULUJĘ kochana! Doczekałaś się! :* Zdrowia dużo dla Amelci :-)

A ja idę się położyć z powrotem do wyrka..
Buziaki i miłego dnia

czułam ale na lezaco mniej boli a gdy wyszlam to dostalam mocniejszego jak wstalam ze hoho ale nie bylam pewna czy to te na wykresie skurcze ale poem gadalam z polozna i mowi ze tak wiec czekac musze az sie rozkreca ;-)

No to czekamy mamuśka :-)

Rafaello zrobione, zaraz wyciągam Pysckowe ciasto. Obiad gotowy, posprzątane. Jeszcze tylko ja wyglądam jak straszydło ale muszę chwilę poleżeć bo mnie krzyż chce rozwalić i wogóle średnio się czuję teraz. Myślę że do 15 zdążę się ogarnąć i umyć kłaczki.

Oj babo się namęczysz normalnie. A o myciu głowy mi nie mów, chciałam właśnie umyć. Przyszedł sąsiad co dziś zaczął remontować łazienkę, że zakręcają wodę, bo gdzieś wywala w pionie wodę i muszę rozkuć. Chcieli u nas ale zakazałam Pawłowi się zgadzać, bo nie tyle myśmy się namęczyli z remontem tej łazienki by teraz nam rozkuwali pion! Nikt nam nie zapłaci za fachowca, który załata dziurę :wściekła/y:

Widziałam, że Donia rodziła... i urodziła :-p a więc gratulacje kochana zdrowej Amelki!!!!!!! :*:*:*:*
były może jakieś fotki albo cuś??????

Ael odpisałam Ci co prawda dopiero po 10 ale nie doszedł mi raport i nie wiem czy dostałaś wiadomość....

Fotek Amelki nie było. Jak Donia mi pisała na początku to wysyłała z belgijskiego numeru. Jak urodziła dostałam smsa z polskiego nr, na ten napisałam gratulacje i prośbę o zdjęcie, ale na razie cisza.

Pisałaś i tych kropelkach i spaniu? To dostałam tylko w dwóch częściach.

Znów mocno bolą (.)(.) :baffled: Oooojojojojo :zawstydzona/y:

To kiedy w końcu testujesz?

A w ogóle to małemu wszystkie śpiochy 56 są już przyciasne... body jeszcze dają radę ale śpiochy jak mu założę to mu palce u stóp podwija do góry :-D więc wyciągłam wczoraj wszystkie torby z tymi większymi ciuszkami i się okazało, że nie mam tam ani jednego ubranka w rozmiarze 62 ani 68... wszystko 74 albo 80 i wyżej, więc czekają nas zakupy :-) z czego się nie miara cieszę :-p

Oj ja się cieszę bo nie mamy tego problemu. Fakt faktem zaczynam powoli odkładać rozmiary 62. Mały mierzy ok 65 cm więc zakładam większe :-D Masakra XD

Natkusia a co leniuszek się uruchomił :-D

Atanku ja teraz używam bezszwowego stanika takiego bardzo miękkiego, tylko ściągam w dół pod pierś miseczkę i już mały je. Nie muszę męczyć się z rozpinaniem.
http://moda.allegro.pl/biustonosze-bezszwowe-76015

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry