reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

pierwszy wolny na 8-ego MARCA!!!! :-( szkoda mi, bo będę mieć kolejny miesiąc zmarnowany na czekanie :-( ale cóz
Siemka truskawcia
i dlatego ja zawsze chodziłam do gina prywatnie. Bo nie dość, ze terminy zawsze były odległe, to jeszcze mój gin państwowo w poradni K przyjmuje do 16, a ja wtedy w pracy.
Ale jestem głodna. Nakręciłam, się, ze dzisiaj zrobię do kanapek pastę rybną i nie mogę się zdecydować z jakiej rybki, żeby w pracy mniej waliło.
Jutro o ile się zwlekę z wyrka to śmigam na badania HIV, HCV, morfo, siuśki krzywa cukrowa :szok: i jeszcze coś jedno, ale nie umiem mojego gina rozszyfrować mam nadzieje, ze jego laborantki zdiagnozują co on tam nabazgrał.

reklama
Zwlokłam się. Umyłam kłaczki teraz wysuszyć jeszcze. czuję się jak by mnię co przejechało nawet dziecinka spokojna jest. ale jeden plus teściowa jak mnie zobaczyła powiedziała że ona mi pozmywa po ciastach a ja mam iść się położyć.

Pyscek przychodzisz jak zrobiłam ciasto :p ja tu dylematy miałam :p

A u reszty co słychać? Meldować mi tu szybciutko :-)
Ja dziś miałam ambitny plan pozapisywać się do lekarzy i w mój urlopik co mam od 3 lutego się wybadać i co….? Do derm. zapisali mnie elegancko na 3-ego, dzwonię żeby zapisać się do mojej gin. (skonsultowałabym z nią te wyniki z badań, co zrobię) i mam termin…. pierwszy wolny na 8-ego MARCA!!!! :-( szkoda mi, bo będę mieć kolejny miesiąc zmarnowany na czekanie :-( ale cóz

Informacyjnej strony to Donia urodziła wczoraj Amelkę. Na razie nic więcej nie wiem, bo siedzi przecież w Belgii, może jak wypocznie to dostanę coś więcej.
A z tymi lekarzami tak do dupy jest niestety. Też chodziłam prywatnie do gina, bo do zwykłego to bym nie dała rady.

Ael haha no tak ... chociaż teraz to i tak jak ja mam taki "humor" to on w pracy a jak przychodzi to mi się zmienia, a wieczorkiem jak łyknę bromka to usypiam po dłuższej chwili :-p to nie wiem czy się tak przyzwyczai :-p

A weekend jak było? To może małża przetestuj? Jak zapyta się co się z Tobą dzieje, to powiedz "A takie małe przygotowanie do ciąży" :-D

Jutro o ile się zwlekę z wyrka to śmigam na badania HIV, HCV, morfo, siuśki krzywa cukrowa :szok: i jeszcze coś jedno, ale nie umiem mojego gina rozszyfrować mam nadzieje, ze jego laborantki zdiagnozują co on tam nabazgrał.

A ile masz tej glukozy wypić? Boziu ja mogę dziękować trochę moim mdłościom bo ja tek krzywej cukrowej zrobić nie mogłam.:-)

Neciuszka widzisz jaka dobra teściowa :-D

Zwlokłam się. Umyłam kłaczki teraz wysuszyć jeszcze. czuję się jak by mnię co przejechało nawet dziecinka spokojna jest. ale jeden plus teściowa jak mnie zobaczyła powiedziała że ona mi pozmywa po ciastach a ja mam iść się położyć.

Pyscek przychodzisz jak zrobiłam ciasto :p ja tu dylematy miałam :p

i jak Ci wyszło co robiłaś ?? :-D wstawiaj fote :D

Ael a no w weekend było tak że sobota do kitu bo źle się czułam potem dobrze, a na kńcu zwróciłam kolację :-p a niedziela nawet dobrze się czułam :-D

haha no zdarza jej się. A wiesz toż to wielkie wydarzenie pierwszy raz obcokrajowiec wstąpi w jej progi :-D

Wysuszę kłaczki to wstawię bo właśnie siedzę ze szczotką we włosach.

hyhyhy nie mam pojęcia bo jakiś literowy skrót napisał, a laski w jego laboratorium mają do tego szyfr, więc jutro się dowiem.
Ja nie mam mdłości i jestem słodkolubna, więc raczej przy tym nie umrę. Glukozę już chlałam nie raz więc wiem jak to smakuje :-). Bardziej mnie wynik przeraża niż smak

Witam dziewczynki po weekendzie :-)
Udało mi się zaliczyć wszystkie egzaminy póki co :) Nie wiem czy mam więcej szczęścia niż rozumu, ale do jednego zaliczenia w ogóle nie podchodziłam a i tak mam 3 :)
Ael widziałam zdjęcia wcześniejsze, ale mały urósł :) Nim się obejrzysz a będzie się za panienkami uganiał :)

Umówiłam się do gina na 6.02. i teraz się zastanawiam czy już coś będzie widać na usg...
Pamiętacie kiedy wy byłyście na pierwszych usg i kiedy pierwszy raz widziałyście bijące serduszko?

reklama
Do góry