reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Katarek ma i tą sola psika i tym aspiratorem wyciagać kaszle ale nie z powodu infekcji tylko ona duzo je i jej sie ulewa i poddraznia przełyk i dlatego kaszle płuca ma wporzadku wysypka to jest tradzik niemowlecy i troszke potówek mam ja kapac w oliatum. waży 4,600.

Kochana jakie to były granulki hemopatyczne tak? Jakie polecasz?Po jakim czasie efekt da mi picie karmi? jest ochydne ale ja alkoholu nigdy nie lubiałam

a co lepsze oliatum czy balneum? bo moge wybrać pediatra powiedział że to i to jest dobre .

Ricinus communis 5 CH, Agnus Castus 5CH i Lac Caninum 5CG - spytaj w aptece, który lepszy albo który chętniej kupowany.
Karmi musisz regularnie pić, ale wiem że po jednym dniu przynosi efekt.
A czy wybierzem oilatum czy balneum to już Twoja decyzja. Bardziej popularne jest oilatum.

reklama
Rozczochrana - czasem testy moga wysc na poczatku negatywne...
Ja po pobraniu krwi..pod koniec tygodnia beda wyniki i pozniej zostalo mi jeszcze powtorzenie oznaczenia progesteronu...Jak wszystko bedzie dobrze, to sama juz nie wiem, co robic...

Pije tą herbatke z hippa 2-3razy dziennie jedno karmi na dzień odciągam zobaczymy.

Aaaa...i mleko mam słodkie wkońcu jakas nadzieja :)

Wiadomo kiedy fifka wychodzi? a były jakies zdjęcia od fifki?

Cześć dziewczęta :]

Ojj nie nadrobię Was :-p ja dzisiaj cały dzień się bycze bo z samopoczuciem nie najlepiej.. A że przeginałam przez ostatnie dni to dzisiaj cały dzień w łóżku jak lekarz kazał. Wczoraj miałam nieprzyjemne bóle centralnie w macicy eh..

Fasolka zakupy super! Dodałam sobie tego sprzedającego do ulubionych ;-)
Ael Wiktor rośnie.. Widać to na zdjęciach :-) buziaki dla małego przystojniaka :*

Wydaje mi się czy Donia nasza urodziła? Nie nadrabiałam i jestem w tyle :dry:

Witajcie kochane
w weekend @ nie przyszła, kierując się ostatnim 39 dniowym cyklem, dzisiaj jest 2 dzień po terminie i @ brak. Ale biorąc pod uwagę, że owulacja była wcześniej niż zwykle, dzisiaj minęło już 24 dzień od tamtego momentu. W piątek zaczęły mnie boleć piersi, powiększyły się i są takie jakby napompowane ( przy @ nie miałam nigdy problemów z (.)(.) ) Jak na razie mam czysta twarz nic mi nie wyskoczyło co zdarzało się zawsze przed @. Nadal pobolewają mnie jajniki. Chyba czas na testa co? Jak do wieczora @ nie przyjdzie rano za testuję, strasznie się boję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do acona to ciezko go dostrac mi w aptece zamowili i na 2 dzien byl...

Donia GRATULACJE :) jestes Mamusią :)

Miq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Domi wypatruje Twojej fasolki, o tak:
Zobacz załącznik 431387

U mnie dziś -20..............brrrrrrrrrrrrrrrrrr
ojojojoj domi ojoj śliczniusia ;-) :*
Bierz szybko jakiś gripex, albo ferwex i się wygrzewaj. Ewentualnie mleczko z miodkiem i czosnkiem. Trzeba chuchac na zimne.
A u mnie mój półgłówejk dzisiaj się nie pojawił i nie wiem czy zrezygnował, czy co z nim bo telefonu nie odbiera.
Ja się wycwaniłam i procedurę wszystkich sporaw opisuje mu na kartkach, dam do zatwierdzenia sefowi i będą wiedzieli, ze ja swój zakres przekazałam tłumokowi, a że tłumok nie łapie o co kaman to problem tłumoka.
Dobrze robisz pokazesz ze tumaczylas i jestes chroniona ;-)
Cześć laseczki

Gdzie te kobity co mi dały przepis na ciasto z jabłkami bo mam głupie pytanie :D

danao haha co do godziny wiesz jak @ bedzie? hih respect
neci pyscek niewiem gdzie jest ;-)

Necia a to jaką formę chcesz, ale widzę, że pół kilo mąki wchodzi. A ta okrągła to ile ma średnicy?
A może ciasto jogurtowe z dżemem truskawkowym?

Daje zdjęcie, porównanie znaczy. Mały jutro kończy 3 miesiące i widać jak mi dziabąg urósł :-D

roniemyjp_rrehrrw.jpg
ojoj ale rosnie hoho ;-) ciezki musi byc .. rece cie nie bolą?buziak od cioci ;-*

donau zdrowka i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

belka musisz czesciej na forum wchodzic ;-)

Witam sie ja po nie przespanej nocy... budzilam sie co godzine di tego cala mokrA temperatury nie bylo.. cisnienie w normie chybba bo ostatnio zawsze mam 135/78 puls 106 i 3 skurcze w nocy i jeden dzis jhak szłam od lekarza
u poloznej gicio ;-) a kto mi powie cos o wynikach ktg ? bo gin tylko powiedziaal ze ładne i ok napisał i ze ciaza donoszona i czekamy na akcje i do zobaczenia za tysdzien to zbadamy szyjke bo dzis nie bylsam umowiona.
Zobacz załącznik 431439

a ja muszę się pochwalić że mi laktacja wróciła.. Powiem wam woda mineralna GAZOWANA działa cuda!!

No to super :-) Mnie też wróciła ale pijam Karmi, poza tym trochę odstresowałam się dokarmianiem małego i nerw znikł a mleczko mam fajne :-)

Aaaa...i mleko mam słodkie wkońcu jakas nadzieja :)

Wiadomo kiedy fifka wychodzi? a były jakies zdjęcia od fifki?

No i fajnie, że mleko ma lepszy smak :-)
O Fifce pisałam wcześniej, jeśli poziom bilirubiny u małego spadnie to jutro wyjdzie, jeśli nie to jeszcze potrzymają. A zdjęć nowych nie ma chyba muszę wyprosić :-)

ojoj ale rosnie hoho ;-) ciezki musi byc .. rece cie nie bolą?buziak od cioci ;-*

u poloznej gicio ;-) a kto mi powie cos o wynikach ktg ? bo gin tylko powiedziaal ze ładne i ok napisał i ze ciaza donoszona i czekamy na akcje i do zobaczenia za tysdzien to zbadamy szyjke bo dzis nie bylsam umowiona.
Zobacz załącznik 431439

Kochana moje ręce przyzwyczaiły się do Wiktorowego ciężaru :-)

A z zapisu ktg widzę, że miałaś 2 duże skurcze, pod koniec kilka mniejszych. Czułaś coś?

Wydaje mi się czy Donia nasza urodziła? Nie nadrabiałam i jestem w tyle :dry:

Tak Donia urodziła zdrową Amelkę :-)

czułam ale na lezaco mniej boli a gdy wyszlam to dostalam mocniejszego jak wstalam ze hoho ale nie bylam pewna czy to te na wykresie skurcze ale poem gadalam z polozna i mowi ze tak wiec czekac musze az sie rozkreca ;-)

reklama
Rafaello zrobione, zaraz wyciągam Pysckowe ciasto. Obiad gotowy, posprzątane. Jeszcze tylko ja wyglądam jak straszydło ale muszę chwilę poleżeć bo mnie krzyż chce rozwalić i wogóle średnio się czuję teraz. Myślę że do 15 zdążę się ogarnąć i umyć kłaczki.

Do góry