reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael dziękuje za skrócenie wiadomości :-)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny &&&&&&&&&&& oby wszystko się dobrze ułożyło.!!!

Lamiav jaki śliczny ten pokoik. :tak: Chciałabym taki dla córci.

Fifka tu ci jeszcze nie gratulowałam. Więc GRATULUJĘ.!!!!!

reklama
Hejka DOnia no moze mała mnie posłuchała wczoraj jak pisalam ;-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród i bezbolesny ;-)

Lamiav sliczany komplecik ;-)

sun no to dobrze ze niezbyt pijany był ;-) moj byl po połnocy z pracy a dzis juz w pracy od 9 wiec jak o 7 wstawal to ja nie tomna byłam ;-) ale zobaczymy do ktorej dzis bo niema powiedziane ile czasu im zajmie zrobienie jedzenia i moze znikac.. ;-) wiec zyje nadzieja ze moze o 19 wyjdzie..zobaczymy

A ja zadnych skurczy niemam tamte to chhyba jakies przepowiadajace i szkolace macice byly i nic wiecej wiec spokoj nie rodzimy i dobrze chce miec swoje baby schower ;-) a nie rodzic wtedy ;-)

madziulek jak po tancach dawaj zdjecie sukni i siebie ;-)

Fifka: Gratuluje!!!!!

Ael: ostatnio z mała sporo narobiło sie problemów ma najprawdopodobniej trądzik niemowlecy i kilka potówek.Do lekarza dopiero we wtorek ;/ ah sama problemy si eporobiły.

A herbatke pije ale nie pomaga ;/ i wogóle pokarm na taki dziwny smak nie jest słodkawy tylko ja mam wrazenie jakby woda z mydłem ;/.

klari:a co tam u ciebie co poprabiałaś ?

atan:
no to dobrze ze jeszcze nie masz skurczy jeszcze mała pod serduszkiem donosisz :-)

mineralna: masz nowe foty małej ?

a ja jem już obiadek, w samotnosci, i nie lube tego ale cóż zrobic.
JAk zjem to wstawie fotki brzuszka

Lamia śliczna ta pościel :-)
Jak się przeprowadzimy, to dokupię młodemu taką z paskami bo mi się okropnie podobają. Co do szuflady, mamy ale nie używam bo nie mam jak jej wyciągnąć. Zacznę ją używać po przeprowadzce.

Żabolku wyspałaś się? :-)

Mineralna, żadne problemy po prostu tak się dzieje z dziećmi. Pierwszy rok jest najtrudniejszy, potem trochę zelży. Trądzik z pewnością ma bo znaczna większość dzieciaków reaguje trochę negatywnie na białko. To trzeba przeczekać i minie. Potówki to nic strasznego, przewietrz dom, obniż temperaturę w pokoju albo małą ubieraj lżej. Potówki przemywaj. Najlepiej to rozbierz małą do pampersa, przemyj potówki, wytrzyj i zostaw ją tak na kocyku w cieple. Skóra się przewietrzy.
To nie problemy to kolejny etap w rozwoju dziecka.

jestem za fotkami brzuszka ;-) a potowazysze ci w jedzeniu co jesz bo ja musze wstac z lozka cos zjesc zrobic se ;-) no moze bedzie przenoszona ;-) a nie jak mowia ze wczesniej urodze ;-)

ael co do wyspania wstawlam dzis 4 razy wiec postemp ale co to za spanie jak co chwile sie budze jak nie siusiu to tylko by sie obrocic na 2 bok bo jeden scierpl i tak w kolko... ide sie ubrac w dresy i do kuchni ;-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Lamiav czekam na fotki :tak:

A u mnie nic ciekawego zaliczenia się zaczęły już tak konkretnie i dwa przedmioty już w plecy ale 17 lutego poprawię więc luzik jak na razie ;-) zobaczymy co dalej będzie.

Ja też zaraz idę z Ł robić obiadek dziś mamy pulpety w sosie pomidorowym z pieczarkami i cebulką Mmmmm... a do tego jeszcze surówka jakaś ;-)

Lamiav piękny brzusio <całuswpępolek> :-)

Ael ale to raczej jest tradzik niemowlecy.

tak to wyglada
4lp1.jpg

a to zdjecia malej bez tego paskudzctwa

IMG_9226.jpgIMG_9231.jpgIMG_9240.jpgIMG_9245.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry