reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan trzymam kciuki abyś rodziła w tym terminie to będę mogła nie myśleć o egzaminach i będzie lepiej bo tak to się za bardzo stresuję. ;-)

Kurcze na jutro mam napisać prace na socjologię a nawet nie wiem o co w niej chodzi i jak to napisać.. :sorry2:

Ja też już najedzona od dawna już się tak na nic nie połakomiłam teraz tylko leżeć ;-)

no znowu sama, rodzice byli to mi towarzystwa dotrzymali
|I jem znowu tym razem sałatkę bo robiłam dla mężusia wczoraj,
co tam z Donią ???ciekawe jak jej idzie czy juz akcja się zaczęła

atan
: a jaką dokładnie zapiekankę robiłaś ??
pyscekwitaj co tam porabiasz??
klari: powodzenia w pisaniu, szkoda ze ja juz sie nie ucze bo czasmi mi tego brakuje :-p

lamiav zapiekanka prawie jak spagetti bo makaron mielone kukurydza koncentrat i taka przyprawa knora do spagetti i zolty ser i wszystko warstwami ulozone do brytwanny ;-) i w piekarniku serek zolty wszystko posklejal i na gorze sie zrumienil ;-)

czesc pyscek jak sie czujesz?
hej kochanie, a czuję się do kitu :( wczoraj zwróciłam całą kolację, a dziś boli mnie podbrzusze :( @ mi się nareszcie kończy więc jeden problem mi odpadnie ...
a jak Ty się czujesz ? jak skurcze ?

pyscekwitaj co tam porabiasz??
w tym momencie gotuje rosół bo goście poszli :-p ale zaraz zapowiedzieli się na przyjście teście więc znów rosołek pójdzie w opóźnienie w jedzeniu :dry:

reklama
Do góry