ja naprawdę mam jakiś dziwny ten brzuch z przodu taki jakiś krzywy czy co, u żadnej z was takiego nie widziałam , no ale dziwoląg jestem![]()
Fakt dziwna jesteś babo... Dziecko jest jeszcze małe! To brzuch ma prawo być krzywy! Jak maleństwo urośnie to wtedy zrobi się bardziej krąglejszy i będzie wyglądać jak duża piłka lekarska
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A u mnie nic ciekawego zaliczenia się zaczęły już tak konkretnie i dwa przedmioty już w plecy ale 17 lutego poprawię więc luzik jak na razie ;-) zobaczymy co dalej będzie.
No to ja trzymam kciuki &&&&& byś zdała te dwa przedmioty. A jakie to zajęcia?
Ael ale to raczej jest tradzik niemowlecy.
tak to wyglada
Zobacz załącznik 431095
a to zdjecia malej bez tego paskudzctwa
Zobacz załącznik 431085Zobacz załącznik 431086Zobacz załącznik 431087Zobacz załącznik 431082
No to faktycznie na trądzik wygląda. To już musisz poczekać do wtorku do wizyty u pediatry. Mój miał tego znacznie mniej. Myliśmy go w Oilatum a potem smarowałam kremem Oliatum. Kazali mi ograniczyć białko, ale olałam i samo zniknęło w ciągu 2óch tygodni. Musisz się mamuśka uzbroić w cierpliwość, to zniknie, ale musisz sukcesywnie z tym walczyć :-)
A malutka Jowitka jest prześliczna!