reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja naprawdę mam jakiś dziwny ten brzuch z przodu taki jakiś krzywy czy co, u żadnej z was takiego nie widziałam , no ale dziwoląg jestem :tak:

Fakt dziwna jesteś babo... Dziecko jest jeszcze małe! To brzuch ma prawo być krzywy! Jak maleństwo urośnie to wtedy zrobi się bardziej krąglejszy i będzie wyglądać jak duża piłka lekarska :-D

A u mnie nic ciekawego zaliczenia się zaczęły już tak konkretnie i dwa przedmioty już w plecy ale 17 lutego poprawię więc luzik jak na razie ;-) zobaczymy co dalej będzie.

No to ja trzymam kciuki &&&&& byś zdała te dwa przedmioty. A jakie to zajęcia?

Ael ale to raczej jest tradzik niemowlecy.

tak to wyglada
Zobacz załącznik 431095

a to zdjecia malej bez tego paskudzctwa

Zobacz załącznik 431085Zobacz załącznik 431086Zobacz załącznik 431087Zobacz załącznik 431082

No to faktycznie na trądzik wygląda. To już musisz poczekać do wtorku do wizyty u pediatry. Mój miał tego znacznie mniej. Myliśmy go w Oilatum a potem smarowałam kremem Oliatum. Kazali mi ograniczyć białko, ale olałam i samo zniknęło w ciągu 2óch tygodni. Musisz się mamuśka uzbroić w cierpliwość, to zniknie, ale musisz sukcesywnie z tym walczyć :-)
A malutka Jowitka jest prześliczna!

reklama
ael: ja juz czuje sie jak piłak :-d

Boziu kobieto! Ja Ci tu chce dogodzić a Ty tak?! To już Ci nic miłego nie napiszę :-p

Wiadomość od Doni: "Jestem na porodówce, dostaje oxy, wody odchodzą, rozwarcia brak. Sala wypasiona - można rodzić."
Da zna jeszcze co i niej.
Doniu kciuki mocno trzymam!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sun no patrz ja wpadłaś na informację idealnie :-D

Ael: a ja myslałam ze u doni to fałszywy alarm i tylko tak pójdzie i i wróci do domu :-) No to pożycz jej powodzenia i niech sie trzyama mocno łózka i mocno prze a dzidziuś wyskoczy

no co do komplementow to jak najbardziej jestem ich rządna ;-)

Lamiav no sliczny brzuszek masz ;-) co narzekasz :-) ?

mineralna jowitka śliczna musisz byc cierpliwa co do tradziku bedzie dobrze lekarz lekarstwo przepisze i bedzie dobrze ;-)

klari to powodzenia ty egzamin wtedy a ja moze bede rodzic ;-)

No zrobilam zapiekanke makaronowa jest teraz w piekarniku ;-) i zdjelam do wyprania pokrowiec z wozka i nosidelka ;-) i znalazly sie chusteczki dla dziecka co mialam kupione wczesniej i znalesc nie mogłam ;-)

ooooo wiesci od Doni ;-) dzieki Ael ;-) Powodzenia Kochana :* zobaczysz niedlugo Amelke ;-)

Ostatnia edycja:
Ael: a ja myslałam ze u doni to fałszywy alarm i tylko tak pójdzie i i wróci do domu :-) No to pożycz jej powodzenia i niech sie trzyama mocno łózka i mocno prze a dzidziuś wyskoczy

no co do komplementow to jak najbardziej jestem ich rządna ;-)

No jak widać nie fałszywy. Mam tylko nadzieję, że rozwarcie pójdzie.
A co do komplementów, wypchaj się kochana, nie chciałaś posłuchać mnie to już nic miłego nt brzuszka nie napiszę :p

reklama
Donia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! i oby szybko wszystko poszło i maleństwo szybko wyszło na świat :-)
Atan to nie będę mogła myśleć o egzaminach ;-)
Ael z fitnessu i gimnastyki nie zaliczyłam ale to bez problemu da się poprawić :-).
Mineralna jaka piękność a jak smacznie śpi. Słodziutka jest :tak::-)

Do góry