reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalenko ja chetnie poczytam o wysypkach a jak pempuszek odpadl ? bo tym sie stresuje ;-) jak to u amelki bedzie...

Kochana niczym się nie przejmuj! W związku z tym, że ja leżałam z małym 6 dni w szpitalu to pępuszek odpadł już tam po 3 dobie ;-) byłam dosłownie w szoku jak w nocy z środy na czwartek (w niedzielę się urodził) przynieśli mi go do karmienia i przebierałam pieluszkę, patrzę a tu pępuszek już piękny :-) w środku tlyko jeszcze kazali mi czyścić więc jeszcze o to dbam ale już praktycznie jest wygojony! a z czyszczeniem samego kikuta nie miałam do czynienia w ogóle :-)

A co d wysypki to na szczęście ani śladu po niej i w sumie tylko nie wiem od czego mogła być bo wszystko co ewentualnie wzięliśmy pod uwagę aktualnie jest spowrotem w użyciu i nic się nie dzieje... na szczęście oczywiście!

Teraz martwi mnie tylko jedna sprawa... podawanie witaminy D i K :eek: czytałam, ze przy karmieniu piersią należy je podawać dziecku dodatkowo (przy karmieniu mlekiem modyfikowanym nie trzeba bo ona już tam jest). A ani w szpitalu ani położna, która do nas przychodziła nic nam na ten temat nie wspomnieli :eek: We wtorek idziemy do lekarza na kontrolę więc na pewno zapytam.

Witam sie i ja nie wyspana jak co noc i do tego robią nam dach w kamienicy i chodza od 3 dni po dachu i musze okno zakrywac bo ciekawscy sa a okazalo sie ze zrrobili wczoraj dziure na strychu w dachu i co nic nie powiedzieli i tak cala noc bylo i dzis naprawiaja... ja pierdykam zastanawiam sie kiedy spadna z tego dachu bo bez zabezpieczenia wszystko robią,,, a i byli od podzielników na kaloryfery moze mi ktos powiedziec czy oni pisza ile zostalo do wykorzystania czy ile zostalo wykorzystane ? bo zeszlym roku mialam 10 a teraz 23 w pokoju wiec sie zdziwilam...
kochana, jak ci przeszkadzaja to zrzuc ich z dachu i bedzie po sprawie:-D tylko moze zaczekaj niech naprawia najpierw...bo ci sie na lepek w koncu bedzie lalo...:eek:
dzieki za cycuchy!:-) nie wyszlo teraz to wyjdzie pozniej, przeciez sie nie pochlastam...no bo szkoda takiej cudownej osoby jak ja:-D:cool2:
Neciuszka...uwierz ze ja tez mam wrazenie, ze nikt mnie nie slucha czasem i nie czyta...ale coz, podbije, napisze jeszcze raz a jezeli to nie jest az tak bardzo wazne to pisze co innego dalej:happy: wiesz przeciez ze my cie tu kochamy bardzo i sprobuj nam wybaczac czasem te nasze niedociagniecia..
Olcia...tylko 22 dni:szok: o losie...w sumie to ci zazdroszcze, bo moj do slubu ni chu chu...a ja bym chciala...czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia...a tak w ogole to masz zdjecia swojej sukni chetnie bym zobaczyla teraz jaka sobie wybralas:happy: lubie ogladac takie rzeczy

Uprzedzając kazania wszelkie. Nie chodzi tylko o forum. Odpocznę weekend i zobaczymy może się w poniedziałek stęskniona i z lepszym nastawieniem wam pokażę.

A teraz dziękuję za uwagę :*

Jeśli ktoś będzie miał życzenie to wie jak mnie znaleźć.

Neciuszka kochana :* Tak myślałam że to nie chodzi tylko o forum... Jak Ci potrzebne odpoczywaj :* Pamiętaj że dzidzia każdy stres i nerwy czuje :*

Olcia a ty ślub bierzesz w Łodzi????

Tak w Łodzi w końcu rodowita łodzianka :D

kochana, jak ci przeszkadzaja to zrzuc ich z dachu i bedzie po sprawie:-D tylko moze zaczekaj niech naprawia najpierw...bo ci sie na lepek w koncu bedzie lalo...:eek:
dzieki za cycuchy!:-) nie wyszlo teraz to wyjdzie pozniej, przeciez sie nie pochlastam...no bo szkoda takiej cudownej osoby jak ja:-D:cool2:
Neciuszka...uwierz ze ja tez mam wrazenie, ze nikt mnie nie slucha czasem i nie czyta...ale coz, podbije, napisze jeszcze raz a jezeli to nie jest az tak bardzo wazne to pisze co innego dalej:happy: wiesz przeciez ze my cie tu kochamy bardzo i sprobuj nam wybaczac czasem te nasze niedociagniecia..
Olcia...tylko 22 dni:szok: o losie...w sumie to ci zazdroszcze, bo moj do slubu ni chu chu...a ja bym chciala...czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia...a tak w ogole to masz zdjecia swojej sukni chetnie bym zobaczyla teraz jaka sobie wybralas:happy: lubie ogladac takie rzeczy

Mam ale to takie wiesz zdjęcie z telefonu :D Zdjŕcie0295.jpg

Tutaj jeszcze te wszystkie falbanki nie były "ułożone " :p

reklama
Sun dziękuję :):*

A no i żeby nie było wątpliwości różowe buty są częścią stroju :D haha :)

suknia ma dwa suwaki, jeden na "odcięcie" trenu i drugi żeby zrobić taką długość przed kolanko :p

Tak we wcześniejszym poście pisałam że w Łodzi :)

Do góry